Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Μαγεία η Λίβερπουλ, «σκόρπισε» τη Μπαρτσελόνα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μαγεία η Λίβερπουλ, «σκόρπισε» τη Μπαρτσελόνα

από Lepanto RTV

Εκμεταλλευόμενη την ταχύτητά της και τα αμυντικά λάθη της Μπαρτσελόνα

Κάτι πολύ καλό φαίνεται πως γίνεται εκεί στο Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ επικράτησε 4-0 της Μπαρτσελόνα σε φιλικό στο Γουέμπλεϊ, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη στην άμυνα των Καταλανών, ενώ κατά διαστήματα έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Μανέ, Οριγκί, Γκρούγιτς και… Μασεράνο τα γκολ!

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τη μεσοεπιθετική της γραμμή να κάνει… παπάδες, δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα και μόλις στο 15’ άνοιξε το σκορ. Οι «Reds» έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Φιρμίνο βρήκε τον Λαλάνα μέσα στην περιοχή και αυτός με… μαγική κάθετη-ποδιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Σανέ που δεν μπορούσε να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.



Οι «κόκκινοι» συνέχιζαν να παίζουν εντυπωσιακά, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν αντίδραση αλλά στις δύο καλύτερες στιγμές τους στο πρώτο μέρος, ο Μέσι αρχικά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι και στην επόμενη φάση ο Μίλνερ με τρομερό τάκλιν έσωσε την ομάδα του στο εξ επαφής σουτ του Αρντά Τουράν.

Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ μπήκε… αφηνιασμένη! Σε δύο λεπτά (47’, 48’) σκόραρε δύο τέρματα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά, ο Μασεράνο έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μπουσκέτς έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου και ο Στιούαρτ που έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Οριγκί, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ δεν αστόχησε.





Η Μπαρτσελόνα ήταν ξεκάθαρο πως βρισκόταν έξω από τα νερά της. Ήταν ασύνδετη, έβγαλε ελάχιστες από τις κλασσικές της συνεργασίες, ενώ Μέσι και Σουάρες ήταν εξαφανισμένοι. Το τελικό 4-0 και τον θρίαμβο για τη Λίβερπουλ έγραψε στο 90’ ο Γκρούγιτς με πανέμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, από το ύψος της περιοχής!



Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλαβάν, Μίλνερ (42’ Μορένο), Τσαν (46’ Στιούαρτ), Λαλάνα (46’ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ (73’ Γκρούγιτς), Μανέ (72’ Μάρκοβιτς), Φιρμίνο (73’ Ινγκς), Κουτίνιο (46’ Οριγκί).

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν (46’ Μπράβο), Βιδάλ (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ματιέ, Μασεράνο (60’ Πικέ), Καμαρά (60’ Ντιν), Μπουσκέτς (60’ Ράκιτιτς), Τουράν (60’ Ινιέστα), Ντένις Σουάρεθ (75’ Σαμπέρ), Μέσι (75’ Αλφάρο), Σουάρες (75’ Μούγικα), Μουνίρ.


 

Πηγή: sport-fm.gr

Έχει διαβαστεί 1486 φορές