Greek

Σύνδεση

Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Κατέθεσε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη - Επιμένει η οικογένεια πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
http://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κατέθεσε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη - Επιμένει η οικογένεια πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία

print
email
από Lepanto R-TV

«Κλειδί» τα ευρήματα της Αστυνομίας

Το κλειδί στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, βρίσκεται στα ευρήματα που εντόπισε η τοπική αστυνομία και τα οποία αξιολογούνται με περισσότερη λεπτομέρεια αφού σύμφωνα με πληροφορίες κάποια από αυτά δεν είχαν αξιολογηθεί με λεπτομέρεια. Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων και σε συνάρτηση με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει περισσότερο η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως δήλωσε ο Δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, κ. Κώστας Ζώης στον «ΑΕRAS FM» και στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» με την Νανά Θεοδωροπούλου ο Εισαγγελέας λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση προκειμένου να κριθεί η αξιοπιστία των μαρτύρων που είχαν καταθέσει στην Ασφάλεια Αγρινίου. ΄Σύμφωνα με το agriniosite.gr στο πλαίσιο αυτό έδωσε κατάθεση χθες ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Επίσης το όχημα μέσα στο οποίο κάηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, φυλάσσεται σε μάνδρα της Αττικής, με τους πραγματογνώμονες να συνεχίζουν το έργο συλλογής στοιχείων.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο οι δικηγόροι της οικογένειας όσο και οι αρμόδιες αρχές δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουν, στη φάση αυτή, τι αποκαλύφθηκε από την πιο λεπτομερή πλέον αξιολόγηση των ευρημάτων της τοπικής αστυνομίας διότι ενδέχεται αυτό να αποτελέσει νέο εμπόδιο στην έρευνα και στην ολοκλήρωσή της υπόθεσης η οποία πιθανότατα να κλείσει με την γνωστοποίηση των ιστολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί

Η οικογένεια προσέλαβε την ιατροδικαστή Αστερία Παπαβδή η οποία σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο κ.Αναστάσιο Δέδε έκαναν αυτοψία πραγματογνωμοσύνη στο αμάξι της άτυχης Ειρήνης. Έκοψαν κομμάτια από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και από την οροφή του αυτοκινήτου το πελματικό της αποτύπωμα όπου θα τα στείλουμε σε ειδικά εργαστήρια για να γίνει έλεγχος-ταυτοποίηση DNA , αποτυπώματα βιολογικού υλικού, τρίχες κτλ.» λέει στοprotothema.gr ο κ. Βασίλης Ταουξής .

«Η θερμότητα μπορεί να αλλοιώσει τυχόν γενετικό υλικό της θανούσης ή οποιουδήποτε τρίτου προσώπου μπορεί να έχει επικάτσει πάνω στις επιφάνειες των καθισμάτων και γενικότερα του αυτοκινήτου, ακόμα και κύτταρα της επιδερμίδας μπορεί να έχουν μείνει, ωστόσο την τελική απάντηση θα μας τη δώσει μόνο το εργαστήριο για να αξιολογήσει την καταλληλότητα του υλικού και την αξιοπιστία των όποιων εξαχθέντων αποτελεσμάτων που μπορεί να δούμε», λέει η κ. Αστερία Παπαβδή.

«Η οικογένεια και οι νομικοί παραστάτες ποτέ δεν πιστέψαμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία . Εμμένουμε σταθερά στην αρχική μας άποψη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια , για ανθρωποκτονία από δόλο και δεν ησυχάζουμε ούτε στιγμή χωρίς να προσπαθούμε να αναδείξουμε στοιχεία τα οποία πάντα θέτουμε στη διάθεση της εισαγγελικής αρχής προκειμένου να φανεί η αλήθεια», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας .

Έχει διαβαστεί 206 φορές

Διαμοιρασμός σε Κοινωνικά Δίκτυα: