Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Σπαρτινός
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Σπαρτινός

από Lepanto RTV

Διαβάστε περισσότερα

Παραιτήθηκε το πρωί της Τρίτης, από Δημοτικός Σύμβουλος, ο Κ. Σπαρτινός.

Ο βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», μετά την ένταξη της παράταξης στην «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» με επικεφαλής των Γ. Ρώρο, ολοκληρώνει τον κύκλο της συμμετοχής του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

Ο Κ. Σπαρτινός, κατά γενική ομολογία, κατέγραψε αξιοσημείωτη επίδοση στα δημοτικά τεκταινόμενα, παράλληλα -σε πολλές των περιπτώσεων- και με τη βουλευτική του ιδιότητα.

Στο ενεργητικό του καταγράφεται η διεκδίκηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, μαζί σαφώς με τη δημοτική αρχή, τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, φορείς και τους πολίτες της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Αποτέλεσε δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση, πιέζοντας τα συναρμόδια Υπουργεία προς επίλυση του θέματος.

Παράλληλα, στα θετική του δράση καταγράφονται οι εξελίξεις ως προς το τρένο της Πάτρας, η επίσπευση των διαδικασιών για την απόδοση του Ριγανόκαμπου, η ανάπλαση του κτιρίου στη Μανιακίου, όπου θα φιλοξενηθεί παιδικός σταθμός, αλλά και το άνοιγμα του διαλόγου με παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δική μου συμμετοχή σε κοινές προσπάθειες δίκαιων αιτημάτων της πόλης και του λαού της δεν θα σταματήσει, ανεξάρτητα του όποιου μελλοντικού ρόλου μου στα κοινά, γιατί σε αυτή με δεσμεύει απλά η ιδιότητά μου ως πολίτη που θέλει να παραμένει πάντα ενεργός», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωσή του ο Κ. Σπαρτινός.

Τη θέση του κ. Σπαρτινού μέχρι τη λήξη της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών και πρώην δήμαρχος Μεσσάτιδος, γιατρός, Θανάσης Κολλιτσίδας.

Τις προσεχείς ημέρες η παράταξη θα συνεδριάσει η παράταξη για να τοποθετήσει επικεφαλής στο δημοτικό συμβούλιο.  

Έχει διαβαστεί 1329 φορές