Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Ναύπακτος: Αύριο η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Hotel Nafpaktos
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Αύριο η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Hotel Nafpaktos

από Lepanto RTV
Ναύπακτος: Αύριο η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Hotel Nafpaktos

Ώρα έναρξης 22:30

Στην όμορφη Ναύπακτο για μια και μοναδική συναυλία θα βρεθεί ο πολυτάλαντος Μίλτος Πασχαλίδης αύριο Παρασκευή στις 22:30 στο ξενοδοχείο Hotel Nafpaktos.

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.
Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.
Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ό,τι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.
Μαζί του η Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), εξαιρετική μουσικός και ερμηνεύτρια, δεξί χέρι του Μίλτου τα τελευταία 7 χρόνια. Τον συνοδεύει στο πιάνο και το ακορντεόν και μας παρουσιάζει και τα δικά τις τραγούδια δίπλα σε άλλα αγαπημένα.
Συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου

Τιμές εισιτηρίων:
15 ευρω σε πάσο με ποτό
25 ευρω σε τραπέζι με ποτό
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Έχει διαβαστεί 1898 φορές