Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Πάτρα: Αυτή είναι η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι 2017 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Αυτή είναι η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι 2017 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

από Lepanto RTV
Πάτρα: Αυτή είναι η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι 2017 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Επιλέχτηκε μετά από Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Επιλέχτηκε η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, μετά την ολοκλήρωση του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2017», που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Η επιλογή της τριμελούς επιτροπής έγινε ανάμεσα σε 27 υποψήφιες αφίσες που κατατέθηκαν στην Κοινωφελή Επιχείρηση από την Πάτρα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το σχεδιασμό της αφίσας που επιλέχτηκε ως αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, υπογράφει ο Σπύρος Κιτσινέλης από το Μεσολόγγι, ενώ η ιδέα ήταν των Σπύρου Κιτσινέλη (Μεσολόγγι) και Νίκου Μητσόβα (Πάτρα).

Η αφίσα που αποτελεί την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, βασίζεται στο θέμα που έχει η φετινή διοργάνωση: «Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις». Ο σκοπός αυτός ήταν συνέπεια της βούλησης και απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» να αποτελέσει το καρναβάλι ως μεγάλη γιορτή της νεολαίας, ένα ακόμα βήμα στον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτησιογόνες ουσίες και εντάσσεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για δράσεις ενάντια στην μάστιγα των ναρκωτικών, που αγγίζει ιδιαίτερα την νεολαία.  

Οι αφίσες θα επιδειχθούν  σε διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Καρναβαλικής Αφίσας στην διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές, μεμονωμένα άτομα και ομάδες, εκτός από εταιρίες πάσης φύσεως.  

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:

 

Έχει διαβαστεί 2779 φορές