Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Ζάκυνθος-Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ»: Θεατρική Παράσταση «AGAMOI THYTAI SELFIE»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ζάκυνθος-Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ»: Θεατρική Παράσταση «AGAMOI THYTAI SELFIE»

από Lepanto RTV
Ζάκυνθος-Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ»: Θεατρική Παράσταση «AGAMOI THYTAI SELFIE»

το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30

   Οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ επιστρέφουν στον τόπο του ελλείμματος. Αυτοφωτογραφίζονται ως  ιδανικοί αυτόχειρες προσπαθώντας μάταια να εστιάσουν στην νεοελληνική ζωή. Αναζητούν εναγωνίως ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία.


 Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη. Αυτοϊκανοποιούνται ως γνήσιοι νεοέλληνες που άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.
Μια χειροποίητη ψυχωφέλιμη παράσταση δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Εκτός κάδρου, καβάλα στην πένα της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κρατάει τα ηνία των κειμένων και συμπράττει<span style = ¨font-size:small;¨> με το Χρήστο Τολιάδη και τον Ιεροκλή, στον οποίο επιτρέπει και να σκηνοθετεί. Στην εμπροσθοφυλακή πάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου.

Ως guest star – μουσαφίρηδες, αυτοφωτογραφίζονται αυτεπαγγέλτως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που επανακάμπτει ως βιρτουόζος της επιθεώρησης, και ο αηδονόλαλος ασματοπώλης Κώστας Μακεδόνας.
Αυτό το καλοκαίρι με κεντρικό σύνθημα:
Άγαμοι Θύται... με αξιοπρέπεια,
Άγαμοι Θύται... από μόνοι μας,
Άγαμοι Θύται... selfie
Capital controls, χρήμα, κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, εκκλησία, υαλουρονικό κ.λ.π. Μερικά θέματα που ¨αυτοφωτογραφίζονται¨ στο φωτεινό πρόγραμμα της ομάδας που, εδώ και χρόνια αγαπάμε να αγαπάμε.
Κάθε φορά η σκηνή που τους φιλοξενεί δείχνει να γεμίζει από τη μουσική και τη θετική τους ενέργεια – και αυτό κρατάει χρόνια τώρα. Οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ γνωρίζουν την τέχνη και την τεχνική της ανανέωσης τους, ακόμα και μέσα από τα κλισέ τους που, κάθε φορά, παίρνουν μια νέα φρεσκάδα
Τα κείμενα τους είναι πάντα upda ted και οι χαρακτήρες τους δεν δείχνουν να παλιώνουν. Οι πυλώνες του γκρουπ, ο Μιχαηλίδης και ο Σταρόβας, εξακολουθούν να δίνουν, ως συνήθως, το ρεσιτάλ τους στη «γιαγιά», αλλά και το χιούμορ είναι έκδηλο σε κάθε στιγμή της παράστασης: Λιτό και διεισδυτικό, εύστοχο και καίριο, ψυχαγωγικό και άνετο, χαμογελαστό και θεραπευτικό – ποτέ δεν σε κάνει να νιώθεις άβολα.

Το πρόγραμμα ρέει μέσα από τραγούδια και ανάμεσα σε κλασικές «άγαμες» στιγμές («Νονός», «Γύφτος», «Γιαγιά»), σε ξένες επιτυχίες, σε μουσική γκανκς και σε σκετς που ξεχωρίζουν όπως «Στο ΑΤΜ» με όλους, στην «Πίτα ή Πίπα» με τον Γιώργο Χρυσοστόμου στην «Η Επιστολή του Πατέρα», στον μοντέρνο παπά (Σπύρος Παπαδόπουλος) που κάνει πραγματική χιουμοριστική on stage λιτανεία! Πράγματα που τα χαίρεσαι και θα μπορούσες να τα βλέπεις ξανά και ξανά.
Αυτό είναι το προτέρημα που έχουν οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – και το διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια.
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Χρήστος Τολιάδης
Ενορχήστρωση και μουσικές διασκευές: Γιώργος Χατζής
Ηθοποιοί: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Σπύροσ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας,   Πυγμαλίων Δαδακαρύδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής, Κώστας Μακεδόνας.
Τραγουδούν: Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Σταρόβας, Ρούλα Μανεσάνου, Σοφία Παπουλάκου, Γιώργος Χατζής, Πυγμαλίων Δαδακαρύδης.
Μουσικοί: Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Χατζής, Mehak Khachatruan, Αθανάσιος Τσαουσέλης, Απόστολος Παπαπέτρου, Ιωάννης Αρβανιτάκης, Χρήστος Ταμπουρατζής, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Ιωάννης Ψάλτης, Brez Khachatruan,Κωνσταντίνος Βελλιάδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΑΚΗΣ 6983343201

 

Έχει διαβαστεί 1953 φορές