Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Γκρίνια και φωνές στη συνεδρίαση ΠΓΕ-Κάνει πίσω το Δ.Σ.-Καλεί την "Παναχαϊκή Συμμαχία" να τα βρουν-Παρέμβαση Κατσουράνη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Γκρίνια και φωνές στη συνεδρίαση ΠΓΕ-Κάνει πίσω το Δ.Σ.-Καλεί την "Παναχαϊκή Συμμαχία" να τα βρουν-Παρέμβαση Κατσουράνη

από Lepanto RTV

Εντονες αποδοκιμασίες από το Πατρινό φίλαθλο κοινό στον Ν. Οικονομόπουλο

Νεότερη ενημέρωση 07.20΄

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr

H ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΓΕ με την οποία καλεί τους εκπροσώπους της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» να συζητήσουν προκειμένου να τα βρουν και να αναλάβουν την ποδοσφαιρική ομάδα:

 

"Το ΔΣ της ΠΓΕ στην σημερινή συνεδρίαση του (29-7-2016) αποφάσισε ομόφωνα και σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας τα παρακάτω:

Σε σχέση με την απόσυρση της πρότασης ενδιαφέροντος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος, και προκειμένου να αναθεωρήσουν  τα μέλη της την απόφαση τους, καλεί τους εκπροσώπους της να συναντηθούμε άμεσα , προκειμένου να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και να οδηγηθούμε στην ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Θεωρούμε ότι η αγάπη όλων μας για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μπορεί να γεφυρώσει άδολες ανθρώπινες αδυναμίες και πρώτα τις δικές μας.

Ατομικά σφάλματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία μας προς την αναγέννηση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Σας καλούμε εντός της ημέρας (Σάββατο) σε συνάντηση ώστε με ειλικρινή διάθεση εκατέρωθεν  να επικυρώσουμε την συμφωνία συνεργασίας και να καταδείξουμε την αγάπη όλων για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ."

Παράλληλα, πολύ ενοχλημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων είναι και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής συνεδρίασης του Δ.Σ. είχε τηλεφωνική επικοινωνία καλώντας τα μέλη του να σταματήσουν τα προσκόματα και να τα βρουν με την «Παναχαϊκή Συμμαχία», καθώς χαίνεται πολύτιμος χρόνος. Οπως ο ίδιος ενημέρωσε μάλιστα, αυτός έχει ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών για την ομάδα, ενώ με το πρόβλημα που δημιούργηκε ήδη χάθηκε ένας ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να πάει στην Καλαμαριά.

 

Νεότερη ενημέρωση 23.48΄

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, μετά την απόφαση απόσυρσης της πρότασης από την "Παναχαϊκή Συμμαχία", η διοίκηση της ΠΓΕ υπέγραψε κοινή δήλωση, με την οποία καλεί τους 15 Πατρινούς επιχειρηματίες σε συζήτηση.

Τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Οικονομόπουλο θεωρούν οι Πατρινοί φίλαθλοι ως υπεύθυνο του ναυαγίου με την "Παναχαϊκή Συμμαχία", εκτοξεύοντας προς αυτόν τα περισσότερα πυρά τους κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Νεότερη ενημέρωση 21:50

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος για ανάληψη της διαχείρισης μάνατζμεντ της Παναχαΐκής από την ένωση των 15 φιλόδοξων επιχειρηματιών, λογικό ήταν να επιφέρει τριγμούς και έντονες αποδοκιμασίες στο πατρινό κοινό  Αυτή την ώρα οπαδοί των "Ροσονέροι" έχουν μαζευτεί έξω από κλειστό της αγαπημένης τους ομάδας , εκφράζοντας την εναντίωση τους για την συγκεκριμένη λυπητερή εξέλιξη .

Νεότερη ενημέρωση 20:20

Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα σενάρια που ήθελαν την "Παναχαΐκή Συμμαχία" να απεμπλέκεται από τα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαΐκής , με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε το σχήμα των 15 τοπικών επιχειρηματιών .

Αναλυτικά αναφέρουν :

"Φίλες και Φίλοι. Αφουγκραζόμενοι τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και τη δίψα των χιλιάδων φίλων της Παναχαϊκής, ανταποκριθήκαμε σε ένα κάλεσμα και μια ανάγκη που έμοιαζε να έχει ωριμάσει και είχε να κάνει με τη διάθεση μιας ολόκληρης πόλης να αναλάβουν επιτέλους τα ηνία της ιστορικής μας ομάδας πατρινοί.
Από την αρχή αυτής της πρωτοβουλίας θέσαμε καθαρούς όρους, προϋποθέσεις και λύσεις συμμετοχής στο εγχείρημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η προσπάθεια μας να αγκαλιαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων φιλάθλων της Παναχαϊκής.
Το όλο σχέδιο του εγχειρήματος ολοκληρώθηκε μετά από σκληρή και επίπονη διαδικασία που έγινε με την συνεργασία ανθρώπων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Στείλαμε την πρόταση μας εμπρόθεσμα και με δεδομένο ότι ήταν και η μοναδική, περιμέναμε ομόφωνη αποδοχή της.
Μετά ωστόσο από την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής διαπιστώσαμε ότι ομόφωνη αποδοχή της πρότασης μας όχι μόνο δεν υπήρχε αλλά σε καμία περίπτωση δεν δημιουργηθήκαν και οι προϋποθέσεις αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Από την αρχή προτάξαμε το ΕΜΕΙΣ απέναντι στο εγώ και επιθυμία μας ήταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ερασιτεχνική και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να εργαστούν αρμονικά για το καλό της ομάδας. Η προσδοκία μας δεν ευοδώθηκε.
Με αυτά τα δεδομένα αποφασίσαμε να αποσύρουμε την πρόταση μας δηλώνοντας όμως ότι θα μείνουμε κοντά στην ομάδα γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ! Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή οι δικές μας δυνάμεις είναι αχρείαστες στα χέρια αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας.
Ευχαριστούμε τα μέλη της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που στήριξαν το εγχείρημα μας και πίστεψαν στο όραμα μας.
Περισσότερο από όλους ευχαριστούμε όμως τους χιλιάδες υπέροχους φιλάθλους της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ που μας αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή!
Με συγκίνηση θέλουμε να τους πούμε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν αταλάντευτα στις ιδέες τους! Και η ιδέα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ δεν θα σβήσει ποτέ μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα! Όταν θα υπάρξουν οι πραγματικές συνθήκες και προϋποθέσεις η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είναι πάλι παρούσα!
Όλοι όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια μας αλλά και όλοι όσοι έδειξαν διάθεση να συμμετάσχουν σε αυτή αλλά δεν πρόλαβαν, να γνωρίζουν ότι η φλόγα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ήδη άναψε και θα παραμείνει ζωντανή μέχρι τη τελική Νίκη που αποτελεί άλλωστε και σύμβολο της ιστορικής μας ομάδας!
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΤΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΠΛΑΤΩΝ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΙΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ".


Αρχική ενημέρωση (18:10)

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο της ΠΓΕ και την παραίτηση του Κώστα Χρυσανθόπουλου από το Δ.Σ, η «Παναχαική Συμμαχία» αναμένεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ομάδας.

Μάλιστα από ώρα σε ώρα μέσω ανακοίνωση θα ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για τους λόγους της απόσυρσης του ενδιαφέροντος.

 

Έχει διαβαστεί 1653 φορές