Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Παναχαϊκή: Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των «κοκκινόμαυρων» - Προετοιμασία στα Καλάβρυτα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Παναχαϊκή: Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των «κοκκινόμαυρων» - Προετοιμασία στα Καλάβρυτα

από Lepanto RTV

Νέα εποχή για την Πατρινή Ομάδα

Εννέα ποδοσφαιριστές είχαν σήμερα ραντεβού με τον Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Ιωαννίδη και Κώστα Χρυσανθόπουλο και ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με την Παναχαϊκή. Ο λόγος για τους Ανδρέα Χούσα, Μίλτο Μητρόπουλο, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο από την περσινή ομάδα, ενώ συμφώνησαν οι Δημήτρης Πολυχρόνης, Νίκος Λουμπαρδέας, Κώστας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Σούλης από τον ΠΑΟ Βάρδας, όπως και οι Σταύρος Σούλης και Θύμιος Αργυρόπουλος από την Δόξα Νέας Μανωλάδας, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 10/8 και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα (10 ημέρες), εκτός απροόπτου. Οι Πατρινοί θα κάνουν την προετοιμασία τους από 11 έως και 20 Αυγούστου. Οι πολύ καλές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων και κυρίως το άριστο κλίμα της περιοχής αποτελούν εγγύηση για μια πολύ καλή προετοιμασία.

Οι άνθρωποι μάλιστα της Παναχαϊκής διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παράλογες απαιτήσεις από τον κ. Θανόπουλο. "Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση προς το πρόσωπό του και γράφονται πολλά, για να δημιουργούνται εντυπώσεις", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή: patragoal.gr

Έχει διαβαστεί 1798 φορές