Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Πάτρα: Ο Alessandro Ferrari στο 8ο P.I.C.K
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Ο Alessandro Ferrari στο 8ο P.I.C.K

από Lepanto RTV

Μια μεγάλη προσωπικότητα του Ευρωπαικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα!

Το 8ο P.I.C.K με μεγάλη τιμή και χαρά θα υποδεχτεί ως Race Director τον διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferrari, Διευθυντή – Αλυτάρχη στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και Διευθυντή Αγώνων στο F4 ιταλικό Πρωτάθλημα.

Με σπουδές στα νομικά και μια μακρόχρονη εμπειρία στα kart, έχοντας πάνω από 890 συμμετοχές αγώνων στο ενεργητικό του, έρχεται να δώσει ξεχωριστό στίγμα στο φετινό P.I.C.K. H παρουσία του Alessandro Ferrari άλλωστε, αποτέλεσε προτεραιότητα της διοργάνωσης στα πλαίσια των φετινών ενεργειών της για την αναβάθμιση των μέτρων στο park ferme και την απόλυτη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας.

Από το 1986 ως το 1991 διετέλεσε team manager του Porto Kaleo SCI στο Παγκόσμιο Πρωτότυπο Αθλητικό Πρωτάθλημα. Από το 2002 ως μέλος της CIKFIA Race συμμετείχε σε πολλές διαφορετικές μορφές του Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως αγωνοδίκης, αλυτάρχης ή διευθυντής αγώνων σε Γαλλία, Ισπανία, Ινδία και Τζακάρτα. Από το 2010 είναι επίσης Επιθεωρητής Ασφαλείας για το CSAI της ιταλικής Ομοσπονδίας και της F.I.A.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

 http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Έχει διαβαστεί 1708 φορές