Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου

από Lepanto RTV
Τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου

Ένα τουρνουά αφιερωμένο στον παίκτη-ορόσημο της ΑΕΚ Πατρών

«Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που προσέφερε στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης της ΑΕΚ Πατρών, στη συνέχεια παράγοντας και για χρόνια γενικός γραμματέας στο Σύλλογο Παλαιμάχων», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πατρών, Τάκης Λαμπρόπουλος, αναφερόμενος στον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο στη μνήμη του οποίου τελέστηκε χθες το απόγευμα τουρνουά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων παλαιμάχων.

Μετά τη διεξαγωγή του πρώτου ματς μεταξύ της ομάδας των Παλαίμαχων Πάτρας 1 και της αντίστοιχης των Φίλων Ποδοσφαίρου Πάτρας (νικήτρια με 3-1 η ομάδα Παλαίμαχων Πάτρας 1), έγινε η απονομή πλακέτας στην οικογένεια του Δημ. Θεοδωρόπουλου. Την πλακέτα παρέλαβε ο εξάδελφος του αείμνηστου Δημ. Θεοδωρόπουλου, Δημήτρης Κολαίτης. Την απονομή έκανε ο Αντιπερειφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, που μίλησε για το ήθος και την προσφορά του Δημ. Θεοδωρόπουλου, αλλά και την αγαστή συνεργασία που είχαν πριν από χρόνια στη Νομαρχία.
Επίσης τιμήθηκαν από τον ΣΠΠΠ δύο παλιοί ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους, ο Ντίνος Αραβαντινός της Θύελλας και ο Ανδρέας Μίχος (Μπογιατζάρας) της ΑΕΚ. Την απονομή στον Ντίνο Αραβαντινό έκανε ο επί αθλητικών σύμβουλος του δημάρχου, Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι μαζί με τον αδελφό του Κώστα, είχαν ξεκινήσει να παίζουν ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ Πατρών και μετά τους κέρδισε το μπάσκετ, ενώ ανέφερε ότι ακολούθησαν τη λαϊκή κουλτούρα των παλιών ποδοσφαιριστών. Την απονομή στον Ανδρέα Μίχο έκανε ο παλιός ποδοσφαιριστής και για χρόνια διοικητής στην Τροχαία Πατρών Νίκος Ιωαννίδης.
* Παρόντες ήταν οι παλιοί παίκτες της ΑΕΚ Πατρών και συμπαίκτες του Δημ. Θεοδωρόπουλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Νίκος Δευτεραίος, Νίκος Αποστολόπουλος, Κώστας Δρουκόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Ηρακλής Δημητρόπουλος, Νίκος Μαυρόπουλος, Φώτης Ζωγράφος, Νίκος Ιωαννίδης, Μάκης Δρογγίτης, Χρήστος Γερολυμάτος, Ανδρέας Μίχος, Παύλος Στεφανόπουλος.
* Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα Παλαίμαχων Πάτρας 1 που στον τελικό νίκησε 2-0 την ομάδα των Παλαίμαχων της Δυτικής Αιγιάλειας. Στον μικρό τελικό η ομάδα των Παλαίμαχων Πάτρας 2 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα των Φίλων Ποδοσφαίρου Πάτρας. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα των Παλαίμαχων Δυτικής Αιγιάλειας νίκησε 2-1 την ομάδα των Παλαίμαχων Πάτρας 2.
Έχει διαβαστεί 1934 φορές