Αρχική Ειδήσεις Europe Μικρή έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό του Λονδίνου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μικρή έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό του Λονδίνου

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Μικρή έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό του Λονδίνου

Το περιστατικό ερευνάται

Μικρή έκρηξη σημειώθηκε στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου, μέσα σε βαγόνι του μετρό στον σταθμό Parsons Green του δυτικού Λονδίνου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Sun. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι πρώτες βοήθειες βρίσκονται ήδη στο σημείο, καθώς φαίνεται ότι άνθρωποι τραυματίστηκαν στο πρόσωπο.

Το εν λόγω «περιστατικό», έτσι όπως το χαρακτηρίζει έως τώρα η αστυνομία, ερευνάται. 

Πηγές αναφέρουν ότι ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός, τοποθετημένος σε σακούλα σούπερ μάρκετ και σε πλαστικό κοντέινερ εξερράγη, χωρίς να διαφαίνονται εκτεταμένες ζημιές στο βαγόνι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη Sun ότι «έβλεπες τους ανθρώπους να τρέμουν, το απόλυτο χάος»

H Daily Mail αναφέρει ότι οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι, ενώ αρκετοί έφεραν εγκαύματα στο πρόσωπο. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη για το αν πρόκειται για βόμβα.

Η Scotland Yard έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι «θα προβούμε σε περισσότερες ανακοινώσεις μόλις έχουμε περισσότερα στοιχεία. Οι πληροφορίες μας πρέπει να είναι ακριβείς».

Αυτή τη στιγμή, οπλισμένοι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, στο δυτικό Λονδίνο, ενώ οι αρχές έχουν επιστρατεύσει και ένα ελικόπτερο. Επίσης, η κυκλοφορία των συρμών ανάμεσα στους σταθμούς Earls Court και Wimbledon έχει διακοπεί.

Έχει διαβαστεί 1674 φορές