Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός 1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές του 1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Η διοργάνωση του Αγώνα ανήκει στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Βλασίου, Πεντάκορφου, Χαράστης  και στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Χούνης, με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η κ. Κωνσταντίνα Τσαβαλιά, η κ. Μαρία Γιαννάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος .Βραχωρίτης  πρόσφεραν  την φανέλα του Αγώνα στον Δήμαρχο Αγρινίου και τους Αντιδημάρχους Χρήστο Ζαρκαβέλη και Λάμπρο Σκουφή.

 

Η πρώτη διαδρομή των 13 χλμ έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Σχίζα στο  Πεντάκορφο  και τερματισμό την πλατεία  Αγίου Βλασίου και η 2η των 7 χλμ έχει αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Βλάση. Οι διαδρομές  είναι σε χωμάτινο δρόμο, με τεχνικά και φυσικά μονοπάτια και μέγιστο υψόμετρο τα 1400 μέτρα.

 

«Το φυσικό κάλλος του όρους Παναιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής είναι απαράμιλλο. Είναι ιδανικός προορισμός για τη διεξαγωγή  του δρομικού Αγώνα. Η διοργάνωση αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων συμβάλλουν στην ενίσχυση της ταυτότητας και της εξωστρέφειας του τόπου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων. Είναι μια νέα εμπειρία, με σεβασμό στο περιβάλλον,  την οποία στηρίζουμε και σας καλούμε να συμμετάσχετε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται OnLine στο :https://pedakorfo.gr/panetoliko-mountain-trail-run

 

 

Έχει διαβαστεί 349 φορές

  •