Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου

από kostas stathopoulos

«Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου

Με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σημερινή δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση αλλά και πληροφόρηση σχετικά με τους τρόπους ανακύκλωσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, στο «Λούνα Παρκ» είχαν την ευκαιρία με ψυχαγωγικό τρόπο να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, τις δυνατότητες προστασίας αλλά και της διαφύλαξης του περιβάλλοντός μας, είτε μέσα στην πόλη είτε έξω από αυτή. Στους συμμετέχοντες, μοιράσθηκαν αναμνηστικά καθώς και φυλλάδια ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης που ήδη υλοποιεί ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου από τις αρχές του μήνα στο οποίο υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους πολίτες.

   Στη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λαμ. Σταθόπουλος

Έχει διαβαστεί 1347 φορές