Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Πάτρα: Παρωδία οπερέτας - Ο αποκριάτικος χορός της Πολυφωνικής
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Παρωδία οπερέτας - Ο αποκριάτικος χορός της Πολυφωνικής

από Lepanto RTV
Πάτρα: Παρωδία οπερέτας - Ο αποκριάτικος χορός της Πολυφωνικής

Στις 24 Φεβρουαρίου

Τιμώντας την Τσικνοπέμπτη, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ γιορτάζει τα έθιμα της ημέρας αυτής, τσικνίζοντας στις εγκαταστάσεις της, αύριο μετά τις 8 το βράδυ. Πλούσια εδέσματα που θα ετοιμάσουν μέλη του Οργανισμού, θα περιμένουν τους επισκέπτες της, παράλληλα με μουσική, χορό και τραγούδι.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προπώληση των προσκλήσεων και το κλείσιμο των τραπεζιών για την καθιερωμένη

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΑΣΚΕ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘’ΣΥΜΠΟΣΙΟ’’ [πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου, κάτω από τις γραμμές του τρένου] και που αποτελεί μία εκ των κυριότερων χοροεσπερίδων της Πατρινής Αποκριάς.

Το φετινό θέμα του χορού θα είναι: ‘’Τον…κακό μας τούτο τον καιρό’’, παρωδία στην οπερέτα. Ευφάνταστο θέμα [σατυρική και καλλιτεχνική αναφορά στην εποχή της οπερέτας, στηριγμένο σε παραγωγή των μελών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που δίνει την ευκαιρία της σάτιρας, του γέλιου του εφήμερου προβληματισμού, αλλά και τη δυνατότητα της όποιας σοβαρής ή κωμικής αμφίεσης.

Οι προσκλήσεις στο χορό, θα είναι όπως και την περσινή χρονιά, € 20.- κατά άτομο και θα περιλαμβάνουν πλήρες μενού, σερβιριζόμενο, μαζί με τα ποτά [αναψυκτικά, μπύρες, κρασί], σε ροτόντες των 10 ή των 12 ατόμων, ανάλογα με τις παρέες που θα δημιουργηθούν. Από πλευράς μουσικής, επιλεγμένος Dj, θα βοηθήσει στην απογείωση του κεφιού και των χορευτικών επιδόσεων, όλων εκείνων που θα μετάσχουν. [Είσοδος από ώρα

9 μ.μ.. Έναρξη προγράμματος 11.15 μ.μ.]

Έχει διαβαστεί 1736 φορές