Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Πάτρα: Sold out για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - Μετέχουν 350 ερμηνευτές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Sold out για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - Μετέχουν 350 ερμηνευτές

από Lepanto RTV

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου - Χορηγός επικοινωνίας το LEPANTO

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες, Σάββατο και Κυριακή 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 και στις 7.30 το βράδυ αντίστοιχα και που είναι ήδη SOLD OUT από την περασμένη Τρίτη.

unnamed_4.jpg

 350 ερμηνευτές θα λάβουν μέρος στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ, που όπως είναι γνωστό αποτελεί την κυριότερη και μεγαλύτερη συναυλία των εορταστικών ημερών, στην πόλη μας και είναι μία από τις σημαντικότερες παραγωγές σε όλη την Ελλάδα, αφού η φήμη του, προ πολλού, έχει ξεπεράσει τα όρια της Πάτρας.

 Θα λάβουν μέρος: η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’SINFONICA’’ [Διεύθυνση: Μο Σταύρος Σολωμός, Μο Άγγελος Γεωργακάτος], οι επιφανείς και καταξιωμένοι σολίστ, Ειρήνη Καράγιαννη [μέτζο σοπράνο], Χάρης Ανδριανός [βαρύτονος], Ήρα Ζέρβα [λυρική σοπράνο], Έφη Καββαδία- Ζέρβα [πιανίστα], Γιάννης Καραμπέτσος [τρομπετίστας], ο λογοτέχνης Κώστας Λογαράς και η ‘’Ακαδημία χορού’’ της Ελένης Μπαλαφούτη.

  Παράλληλα θα μετάσχουν 8 τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα], η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], το Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πένκοβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], από κοινού με το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και η Ορχήστρα Τζαζ μουσικής του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], με τις ερμηνεύτριες Ιωάννα Γιαννοπούλου και Δήμητρα Θεοφανίδη.

      Η φετινή οργάνωση του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και με την ευγενική υποστήριξη του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.

  Πληροφορίες: Γραφεία ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 222.248 και 2610 279.679 πρωί και απόγευμα. www.polyphonikipatras.gr

Έχει διαβαστεί 1683 φορές