Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά 6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
6ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων

Μία ακόμη σημαντική διοργάνωση που διεξήχθη στην Ναύπακτο ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Ο Δήμος Ναυπακτίας στήριξε και φέτος μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.


????????????Τις βραβεύσεις των ομάδων πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ντίνος Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Ναυπακτίας Άγγελος Σταυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Ραυτόπουλος.


????????Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου Αντώνης Σχοινάς προσέφερε αναμνηστικά διπλώματα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που κάλυψε υγειονομικά τη διοργάνωση και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου που είχε την επιμέλεια των αγώνων.
????????Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Χρήστος Παΐσιος βράβευσε την MVP του τουρνουά, παίκτρια του ΟΣΦ Χανιά Βόλεϊ Κωνσταντίνα Πατεράκη.

????????Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φυσικά στον μεγάλο νικητή τον ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ ????
????????Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στη Διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου για τη διεξαγωγή του Τουρνουά και στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Ντίνο Τσακανίκα.

https://lepantortv.gr/media/images/449444566_883033293858471_2067903830665412312_n.jpg
Έχει διαβαστεί 136 φορές

  •