Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Παναχαϊκή πέντε αστέρων!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Παναχαϊκή πέντε αστέρων!

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Παναχαϊκή πέντε αστέρων!

5-0 το Ζευγολατιό στην Αγυιά

"Άστραψε και βρόντηξε" η Παναχαϊκή χθες στο γήπεδό της και με την Αγυιά να φτάνει τα 1.500 άτομα, θυμίζοντας εποχές Α΄Εθνικής και ένδοξων χρόνων.

Οι "κοκκινόμαυροι" διέσυραν με 5-0 το Ζευγολατιό στο πλαίσιο της 19ης στροφής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και κέρδος ήταν ο Γιάννης Σπανός και ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης.

Ο Γιάννης Σπανός είχε δοκάρι στο 20' και πέτυχε 2 γκολ στο 16' και 52', κάνοντας σεφτέ με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο Ελευθεριάδης "χτύπησε" εις διπλούν (28', 47') και ο Μαστραντωνάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 75', περνώντας στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά νωρίτερα.

Στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΒ βρίσκεται το σύνολο του Σωκράτη Οδρυδόπουλο και με εμφάνιση σαν την χθεσινή δεν έχει να φοβάται για τίποτα.

Παναχαϊκή (Σ.Οφρυδόπουλος):Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος(58' Τσαφταρίδης), Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης (70' Μαστραντωνάκης), Σπανός (61' Μωραΐτης)

Ζευγολατιό (Π. Κολλιάκος):Μητσόπουλος, Ατματζίδης, Σιγάλας, Ποτήρης, Ντούνης, Μαλαχάτης, Παϊνέσης, Σενάι(45' Θοδωρόπουλος), Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος(45' Κατσαβριάς), Ζανελάρης

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Έχει διαβαστεί 1643 φορές