Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Πάτρα: Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του Άγγελου Μπεκίρη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του Άγγελου Μπεκίρη

από Lepanto RTV
Πάτρα: Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του Άγγελου Μπεκίρη

Ήταν αγαπητός στην κοινωνία της πόλης

Συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου δύο χρόνια από τον θάνατο του Άγγελου Μπεκίρη, του χρυσοκέφαλου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και κανένας από τους παλιούς φιλάθλους και αθλητές της μεγάλης Παναχαϊκής δεν μπορούν να τον ξεχάσουν. και όλα αυτά διότι ο Άγγελος Μπεκίρης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της μετακατοχικής Παναχαϊκής.

            Διακρίθηκε για την τεχνική του κατάρτιση, την απαράμιλλη μαχητικότητα και το σπουδαίο ήθος του. Όλα αυτά τον καταξίωσαν και τον ανέβασαν ψηλά στη συνείδηση, όχι μόνο των φιλάθλων της Παναχαϊκής αλλά και όλων των φιλάθλων της πόλεως των Πατρών, διότι υπήρξε και μεγάλο στέλεχος της Μικτής Πατρών, η οποία εκείνα τα χρόνια μετείχε στο πρωτάθλημα των πόλεων ολοκλήρου της Ελλάδος.

            Εκτός όμως από τους φιλάθλους τον Άγγελο Μπεκίρη τον είχε εκτιμήσει όλη η κοινωνία των Πατρών και όλοι όταν πληροφορήθηκαν τον θάνατό του έλεγαν τα καλύτερα λόγια, διότι όλοι θυμόντουσαν τον ευπροσήγορο Άγγελο, ο οποίος χαιρετούσε όλους τους συμπολίτες και συνομιλούσε με όλους. Ιδιαίτερα όμως τον θυμούνται όσοι περπατούν την οδό Γούναρη, την οποία διέσχιζε ο ίδιος καθημερινώς πεζός. Όλοι αυτοί τον θυμούνται και όλοι έχουν κάποιο λόγο να πουν για τον αξιαγάπητο φίλο τους.

            Δυστυχώς όμως όλα κάποτε και για όλους τελειώνουν. Έτσι και για τον αξιαγάπητο Άγγελο Μπεκίρη τα πάντα τελείωσαν πριν δύο χρόνια.

Έχει διαβαστεί 1578 φορές