Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά 6o Patras Motor Show: 2-4 Σεπτεμβρίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

6o Patras Motor Show: 2-4 Σεπτεμβρίου

από Lepanto RTV

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει στις 2-3 & 4 Σεπτεμβρίου για 6η συνεxόμενη χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον Μόλο της Αγ. Νικολάου

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων, με συνδιοργανωτές τον Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και την υποστήριξη του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις. Φυσικά, περιλαμβάνονται events και διαγωνισμοί για 38 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία "QUESTIONS & MOTORS". Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και DB Contest by 6o PMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό ηχοσύστημα.

 

Να αναφέρουμε πως στο P.M.S 2015 συμμετείχαν 500 αυτοκίνητα, 100 μηχανές και επισκέφτηκαν την εκδήλωση πάνω από 40.000 άτομα, το 2ημερο. Η ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών. Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης. Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στα τηλ. 2610-333077 & 6937699925 κον Καπετανάκη Νίκο και email: markoskapetanakis@hotmail.com. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες–Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Έχει διαβαστεί 1769 φορές