Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Πήρε το «διπλό» στον Πύργο ο ΠΑΣ Ναυπάκτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πήρε το «διπλό» στον Πύργο ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Πήρε το «διπλό» στον Πύργο ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 45-53

Δύο πολύτιμους βαθμούς πήρε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου με το νικηφόρο 53-45 κόντρα στον Ίφιτο Πύργου στο κλειστό «Γ. Βασιλακόπουλος» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Πυρσού ανέβηκαν πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φρέγκου στον αστράγαλο στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου που ήρθε να προστεθεί στις υπάρχουσες απουσίες παικτών και να δυσκολέψει το rotation της ομάδας. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου ο Πολύχρονος με 24 πόντους και τον ακολούθησε ο Ασημακόπουλος που σημείωσε 10. Από την ομάδα του Πύργου πρώτοι σκόρερ οι Παπαδόπουλος και Παρασκευόπουλος που σημείωσαν από 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα: 12-23, 13-10, 10-14, 10-06.
ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ (Μπεκρής): Κ. Παπαδόπουλος 14, Ι. Φάκλαρης 4 (1), Αναγνώπουλος 3, Παρασκευόπουλος 8 (1), Κουκούμης 12 (1), Κορίζης 1, Κωνσταντόπουλος 3, Βακαλόπουλος, Ρουμελιώτης, Μιχαλόπουλος.
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Ασημακόπουλος 10 (2), Σταμάτης 6, Πολύχρονος 24, Φρέγκου 3, Αμπλάς 5, Βαρελάς 5, Φούντας, Σταθάτος Π., Στάικος.

Έχει διαβαστεί 590 φορές