Δύο πολύτιμους βαθμούς πήρε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου με το νικηφόρο 53-45 κόντρα στον Ίφιτο Πύργου στο κλειστό «Γ. Βασιλακόπουλος» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Πυρσού ανέβηκαν πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φρέγκου στον αστράγαλο στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου που ήρθε να προστεθεί στις υπάρχουσες απουσίες παικτών και να δυσκολέψει το rotation της ομάδας. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ναυπάκτου ο Πολύχρονος με 24 πόντους και τον ακολούθησε ο Ασημακόπουλος που σημείωσε 10. Από την ομάδα του Πύργου πρώτοι σκόρερ οι Παπαδόπουλος και Παρασκευόπουλος που σημείωσαν από 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Σειρά ρυθμίσεων για την ασφαλιστική εισφορά του ΕΛΓΑ και τη διαχείριση των ζημιών του 2025 εισάγει τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με στόχο τη διευκόλυνση των παραγωγών και την επιτάχυνση των αποζημιώσεων.
Το σχέδιο νόμου προβλέπει δημιουργία Τέλους Τοπικής Ανάπτυξης το οποίο θα αντικαταστήσει το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και τον Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων
Στην άφιξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο Αγρίνιο, με αντικείμενο την επανεπιβεβαίωση της πορείας υλοποίησης του έργου ανακατασκευής και συνολικής αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»