Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου: Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου: Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου: Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18

Την Κυριακή 12/05/2024, διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, σε πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα με συμμετοχή τριάντα Σωματείων και τουλάχιστον πεντακοσίων αθλητών -τριών από Πελοπόννησο,

 Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Αιτωλ/νία.

Η Κ 18 είναι κατηγορία με μεγάλη δυσκολία και δυνατό ανταγωνισμό, λόγω του υψηλού αθλητικού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου ηλικιακά εύρους αθλητών- τριών (2007-2008) όπως και των μικρότερων της Κ16 (2009-2010) που μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε σε αυτή τη δύσκολη αθλητική διοργάνωση με τέσσερεις (4) αθλήτριες και δύο( 2) αθλητές. Να τονίσουμε ότι οι τρεις (3) από τους έξι (6) συνολικά συμμετέχοντες αθλητές μας  ηλικιακά ανήκουν στην Κ 16 (2009 και 2010) και η αποστολή τους ήταν δύσκολη , λόγω ηλικίας (προπονητικής και ημερολογιακής ) . Επίσης ασθένειες και τραυματισμοί - του τελευταίου μήνα-   έβγαλαν εκτός αγωνιστικού ρυθμού τους υπόλοιπους τρείς αθλητές μας αλλά και περιόρισαν την αριθμητική συμμετοχή μας.

Οι αθλητές- τριες μας αγωνίστηκαν δυνατά και με πάθος, πλασαρίστηκαν σε ικανοποιητικές θέσεις, οι ποιο πολλοί έπιασαν τα όρια βαθμολόγησης της ομοσπονδίας , βελτίωσαν τα εφετινά τους ρεκόρ και προσέφεραν βαθμούς αξιολόγησης στον Σύλλογο μας..

Η Βελτσίστα Βασιλική (2009), στην πρώτη της εμφάνιση στα 200 Μ έκανε 28,85 sec., τερματίζοντας πρώτη στη σειρά της και δωδέκατη (12 ) στην τελική κατάταξη επί συνόλου πενήντα ( 50 ) αθλητριών.

Στα 100 Μ. η Αναγνωστοπούλου Γεωργία (2010) τερμάτισε πρώτη στην σειρά με τον καλό για την ηλικία της χρόνο 13.40 sec. Επίσης η Αναστασίου Ελευθερία (2008) στην πρώτη της εμφάνιση για εφέτος, έκανε 14.75 sec. πιάνοντας το όριο βαθμολόγησης. Να σημειώσουμε ότι στο αγώνισμα αυτό έτρεξαν 80 αθλήτριες..                    

Ο Μπαλαμπάνης Θωμάς (2010 ) στην πρώτη του και αυτός εμφάνιση στην Κ 18  και στα 100 Μ. έκανε 12.76 sec. , αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον. Επίσης στα 100 Μ. ,ο Ψυχράμης Σπύρος (2008 ) έκανε χρόνο 13.09 sec. που δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του , αλλά τον τελευταίο μήνα είχε τραυματισμό.

Ικανοποιητική ήταν και η παρουσία της ομάδας μας στα 4χ100 κοριτσιών , που τερμάτισαν στην ( 13 ) θέση επί συνόλου δεκαέξι (16) πολύ δυνατών ομάδων (16), κατάφεραν όμως να πιάσουν το όριο βαθμολόγησης. Την ομάδα αποτελούσαν οι : Αναγνωστοπούλου Γεωργία, Κυπριώτη Λαμπριάνα, Αναστασίου Ελευθερία και Βελτσίστα Βασιλική.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την πρώην αθλήτρια μας , Κυπριώτη Λαμπριάνα -- που επιστρατεύτηκε και αντικατέστησε την ασθενή Αντωνοπούλου Θεωδ. – και βοήθησε έτσι ώστε στο παρά πέντε να κατεβάσουμε ομάδα στα 4 χ 100 μ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας. Ελπίζουμε ότι ο εκσυγχρονισμός των   εγκαταστάσεων του Στίβου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ( που ήδη υλοποιείται ) όπως και η αγορά αθλητικών οργάνων , θα βοηθήσει ώστε ο Στίβος στην πόλη μας να γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.


πηγή:aitosports.gr

Έχει διαβαστεί 570 φορές

  •