Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αίγιο: Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αίγιο: Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

από Lepanto RTV
Αίγιο: Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Είχαν κρύψει ηρωίνη κοντά στα παλιά διόδια του Αιγίου

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-6-2016) τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών, της απείθειας και της αντίστασης.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο, τον 37χρονο ημεδαπό και σε σωματική έρευνα που του πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεπτά ναρκωτικά δισκία και μια σύριγγα με ηρωίνη, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του, προέκυψε ότι, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης, δεκατεσσάρων μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 37χρονος πριν λίγες ώρες είχε προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης, από δράστη που αναζητείται, την οποία είχε αποκρύψει κοντά στα παλιά διόδια του Αιγίου με σκοπό να την παραλάβει μαζί με τον 35χρονο συνεργό του.

Ύστερα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο, στην Τέμενη Αιγίου και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους δεκαοκτώ γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Έχει διαβαστεί 1431 φορές