Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Έκκληση δήμου Ναυπακτίας: «Η υποβάθμιση της Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου πρέπει να σταματήσει»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έκκληση δήμου Ναυπακτίας: «Η υποβάθμιση της Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου πρέπει να σταματήσει»

από Lepanto RTV

Ανοιχτή επιστολή προς το Υπουργείο Ναυτιλίας

Με κοινή επιστολή τους προς τις αρμόδιες αρχές, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Αντώνης Φράγκος, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου. Στην επιστολή γίνεται λόγος για την σημασία που έχει η πορθμειακή γραμμή για τους πολίτες και ζητούν άμεσες ενέργειες.

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
1. Δημάρχου Ναυπακτίας
2. Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ναυπάκτου
Προς:
1. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΕΝ
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
3. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι για τον μήνα Νοέμβριο δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλωθεί ποια αμφίδρομα ferry-boat θα εξυπηρετούν την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντίρρίου.
Δεδομένου ότι για την εύρυθμη λειτουργία της γραμμής, η οποία πλην των οχημάτων εξυπηρετεί δωρεάν και πλήθος πεζών, τόσο φοιτητών που φοιτούν στο ΤΕΙ που ευρίσκεται στο Αντίρριο, όσο και πολλών συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα, η ύπαρξη των συγκεκριμένων ferry – boat είναι επιβεβλημένη. Το θέμα χρήζει άμεσης επέμβασης και επίλυσης.
Η υποβάθμιση της Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου πρέπει να σταματήσει και παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η άφιξη και λειτουργία των αμφίδρομων ferry boat στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

Ναύπακτος 27-10-2016

Έχει διαβαστεί 1447 φορές