Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ναύπακτος: Αγώνας δρόμου για παιδιά στην παραλία του Γριμπόβου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Αγώνας δρόμου για παιδιά στην παραλία του Γριμπόβου

από Lepanto RTV

Η πόλη συνεχίζει να… αλλάΖΕΙ

Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο της καμπάνιας που από το καλοκαίρι έθεσε ως στόχο να επικοινωνήσει τη σημασία της ορθολογικής μετακίνησης μέσα στην πόλη, αλλά και της αξιοποίησης των κοινόχρηστων χώρων, προς το συμφέρον όλων, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 αγώνα δρόμου για παιδιά στην παραλία του Γριμπόβου.

Πιο συγκεκριμένα πρωταγωνιστές της ημέρας αναμένεται να είναι το μέλλον της πόλης καθώς συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές των δημοτικών σχολείων, οι οποίοι θα έχουν την πολύτιμη υποστήριξη των ανθρώπων του συλλόγου «Lepanto runners». Οι αγώνες θα χωριστούν σε κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Οι τρεις κατηγορίες θα είναι οι εξής:

  • Μαθητές 1ης και 2ας Δημοτικού
  • Μαθητές 3ης και 4ης δημοτικού
  • Μαθητές 5ης και 6ης Γυμνασίου

Στους 3 πρώτους μαθητές και τις 3 πρώτες μαθήτριες κάθε κατηγορίας, θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια για το παγοδρόμιο που θα διαμορφωθεί στον κήπο του ΞΕΝΙΑ την περίοδο των εορτών.

Επίσης δωρεάν εισιτήρια θα κληρωθούν και μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλες τις κατηγορίες.

Σημείο εκκίνησης των συμμετεχόντων θα είναι η παραλία του Γριμπόβου στο ύψος του ΞΕΝΙΑ, στις 11:15 πμ, ενώ ως τερματισμός έχει οριστεί το Άλσος της ίδιας παραλίας. Ο Δήμος Ναυπακτίας, με τη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, στέλνει ένα ακόμα μήνυμα για τη σπουδαιότητα της αξιοποίησης όλου του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής, προτρέποντάς το να συμμετάσχει σε δράσεις που έχουν ως βασικό στόχο την εμπέδωση του συνθήματος της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει».

«Αυτή η αλλαγή θα έρθει μόνο εάν όλοι μας συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντικό είναι να βάλουμε ο καθένας ξεχωριστά το δικό του λιθαράκι, αλλά και αφού εμείς πρώτα ως Δήμος, βάλουμε τις σωστές βάσεις, δίνοντας ταυτόχρονα και τις αντίστοιχες κατευθύνσεις». Αυτό επισήμανε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, ευχαριστώντας όλους εκείνους που από το καλοκαίρι έως και σήμερα έδωσαν το παρών στις δράσεις της καμπάνιας, μικρούς και μεγάλους. «Αυτός ο αγώνας δρόμου έχει και συμβολικό χαρακτήρα, όχι όμως μόνο συμβολικό, καθώς τα παιδία θα μας δείξουν στην πράξη το πώς μία παραλία της πόλης, ακόμα και όταν δεν είναι καλοκαίρι, όπως έχουμε συνηθίσει, μπορεί να σφύζει από ζωή προς όφελος κατοίκων, επισκεπτών και επαγγελματιών», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Λουκόπουλος.

Έχει διαβαστεί 1587 φορές