Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Παναχαϊκή Συμμαχία: «Συμπεριφορές που εκθέτουν την ομάδα μας δεν έχουν θέση στο γήπεδο»!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Παναχαϊκή Συμμαχία: «Συμπεριφορές που εκθέτουν την ομάδα μας δεν έχουν θέση στο γήπεδο»!

από Lepanto RTV

Ανακοίνωση της Παναχαϊκής μετά το πρόστιμο

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι η ομάδα μας τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.335 ευρώ για την ρίψη ενός μπουκαλιού, εντός αγωνιστικού του χώρου, στον πρόσφατο αγώνα με το Λουτράκι στην Αγυιά.

Η χρηματική αυτή ποινή αναλογεί στο 1/6 της ανώτερης ποινής που θα μπορούσε να επιβληθεί στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία αποδέχεται το πρόστιμο και παρά το γεγονός ότι μας παρέχεται το δικαίωμα της έφεσης , δεν θα το ασκήσουμε θεωρώντας εξ ορισμού καταδικαστέα την οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά.

Απεναντίας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Ο. και τα αρμόδια όργανα που αντιλαμβανόμενα τη νέα μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Πάτρα, μάς καταλόγισαν την μικρότερη δυνατή ποινή που προβλέπεται για τέτοιου είδους παραπτώματα.

Παράλληλα, καλούμε τους χιλιάδες φίλους της ιστορικής μας ομάδας να προστατεύσουν την Παναχαϊκή από συμπεριφορές που σκιάζουν ή αμαυρώνουν την εικόνα της.

Συμπεριφορές που εκθέτουν την Ομάδα μας δεν έχουν θέση στη νέα Παναχαϊκή που όλοι μαζί χτίζουμε και είμαστε αποφασισμένοι να τις απομονώσουμε.

Όραμά μας είναι μια Ομάδα που θα πρωταγωνιστεί όχι μόνον βαθμολογικά, αλλά θα προάγει τον υγιή αθλητισμό και θα στέλνει μηνύματα ήθους σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Κάθε αγώνας είναι μια γιορτή και σε αυτή τη γιορτή την Ομάδα που υποδεχόμαστε κάθε Κυριακή δεν την θεωρούμε αντίπαλο, αλλά τιμώμενη φιλοξενούμενή μας που δικαιούται το χειροκρότημά μας.

Με την βεβαιότητα ότι το εν λόγω περιστατικό ήταν μια κακή παρένθεση, καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους της Παναχαϊκής την Κυριακή στην Αγυιά να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως όχι μόνο γνωρίζουν τον τρόπο να υπερασπίζονται με πάθος την ομάδα τους, αλλά κυρίως, ότι ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον και να την προστατεύουν!

Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα ξαναγίνει Μεγάλη και θα παραμείνει Κυρία με τη στήριξη των φιλάθλων της, στέλνοντας κάθε Κυριακή το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ζούγκλα, είναι μια Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού.

Έχει διαβαστεί 1593 φορές

Ακολουθήστε μας...