Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Οφρυδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έβγαλαν αντίδραση»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Οφρυδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έβγαλαν αντίδραση»

από Lepanto RTV
Οφρυδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έβγαλαν αντίδραση»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή αν και ήταν κακή, κατάφερε με μία επική ανατροπή να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν κρύφτηκε και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την κακή εικόνα της Παναχαϊκής, ωστόσο μοίρασε συγχαρητήρια για την ανατροπή σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 90′ η Πατρινή ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 1-3.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Παναχαϊκής:

«Συγχαρητήρια στην Χαλκίδα για την εμφάνιση της, διαθέτει ρόστερ με καλούς και έμπειρους παίκτες και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε πει και εγώ και ο Αλέξανδρος(Μπιτσάκος), ότι οι 8 βαθμοί δεν λένε απολύτως τίποτα. Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάναμε λάθη, πολλά λάθη, ήμασταν νευρικοί, αλλά τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι και στο τέλος το κατάφεραν. Μοιραία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ήταν μία κακή παρένθεση το σημερινό ματς για εμάς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει καλές και οργανωμένες ομάδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τα όσα δείξαμε σήμερα δεν είναι η πραγματική μας εικόνα. Το ποδόσφαιρο όταν προσπαθείς, δεν τελειώνει ποτέ και στο τέλος αυτό αποδείχτηκε. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για την επιμονή τους να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά όχι και για την εμφάνιση. Είναι φυσιολογικό ωστόσο, κάθε ομάδα να έχει και άσχημες εμφανίσεις όπως εμείς».

Ο προπονητής της Χαλκίδας Νίκος Αυλωνίτης δήλωσε:

«Πριν το ματς αν μου έλεγαν ότι το παιχνίδι θα έρθει ισόπαλο, θα ήμουν χαρούμενος. Όμως έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, είμαστε πικραμένοι για το αποτέλεσμα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου και με μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν της βγήκαν της Παναχαϊκής κάποια πράγματα στο παιχνίδι της και σε ένα βαθμό το εκμεταλλευτήκαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια, αλλά και στην Παναχαϊκή που πάλεψε μέχρι το τέλος για να γυρίσει το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από την βοήθεια κανενός. Ο νοών νοείτω».

Ο «χρυσός» σκόρερ της Παναχαϊκής Παναγιώτης Μοραΐτης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την εμφάνισή της. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κρατάμε αυτό που έγινε στο τέλος και πήραμε το βαθμό. Ο πρώτος γύρος μας βρήκε πρώτους με 6 βαθμούς από τον δεύτερο και πλέον προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Αιολικό».

sportfmpatras.gr

Έχει διαβαστεί 1560 φορές