Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Πάτρα: Απίθανες ορθοπεταλιές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Απίθανες ορθοπεταλιές

από Lepanto RTV
Πάτρα: Απίθανες ορθοπεταλιές

Ένα παράδειγμα αποτελεί μια ομάδα νεαρών Πατρινών μοτοποδηλατών

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο καθώς αποτελεί επιλογή πολλών προκειμένου να διασχίσουν την πόλη και να κάνουν πιο εύκολα τις δουλειές τους.

Και γιατί όχι; Αφού προσφέρει εκτός από σωματική άσκηση και οικονομία στην τσέπη μας. Για ορισμένα άτομα όμως δεν είναι απλά ένα μέσο μετακίνησης αλλά τρόπος ζωής.

Ένα παράδειγμα αποτελεί μια ομάδα νεαρών Πατρινών μοτοποδηλατών, οι "Dirtholics", οι οποίοι μας αφήνουν άφωνους με τις ικανότητες τους πάνω στο ποδήλατο.

Όπως θα δείτε στα 4 βίντεο που ακολουθούν οι βόλτες τους δεν έχουν ωράριο, γίνονται μέρα και νύχτα, σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Τους βλέπουμε να περνούν μπροστά από την εκκλησία του Άγιου Ανδρέα, την πλατεία Όλγας, το Μόλο πηδώντας εμπόδια στη διαδρομή τους ή οδηγώντας στον ένα τροχό ενώ μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό στο Δασύλλιο με τα μοναδικά ακροβατικά τους που κόβουν την ανάσα καθώς κατηφορίζουν τις πλαγιές.

Αν μη τι άλλο, αποτελούν ένα μεγάλο παράδειγμα για το πόσο απολαυστική και ταυτόχρονα συναρπαστική μπορεί να γίνει μια διαδρομή με το ποδήλατο.

 

ΠΗΓΗ : patrasevents.gr

Έχει διαβαστεί 1736 φορές