Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Σκληρή ανακοίνωση της Ακαδημίας Ναυπάκτου για την διαιτησία
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σκληρή ανακοίνωση της Ακαδημίας Ναυπάκτου για την διαιτησία

από Lepanto RTV

«Η τραγική διαιτησία του κυρίου Ασημάκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Με μια σκληρή ανακοίνωση για την χθεσινή διαιτησία του κ. Ασημάκη αλλά απαριθμώντας και σειρά αυθαιρεσιών από διαιτητές στην μέχρι σήμερα πορεία της, προχώρησε πριν λίγο η Ακαδημία Ναυπάκτου. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανοχή που πλέον εξαντλήθηκε από την μεριά της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Προς ΕΔ/Ε.Π.Σ.Ν.Α &   Σ.Δ.Π.Ν.Α.

Μετά τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της Α’ κατηγορίας ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ,η τραγική διαιτησία του κυρίου Ασημάκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι . 

Αγαπητοί κύριοι, διανύουμε τη 4η χρονιά από την επαναλειτουργία του Σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» ,ενός ιστορικού Σωματείου για τη περιοχή μας που προσπαθεί να δώσει πολλά στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας ζούμε. Μέσα από τους αγώνες σε όλες τη κατηγορίες πρωταθλημάτων ανδρικού , παιδικού, προπαιδικού, κλπ , θέλουμε να πιστεύουμε πως γνωρίζετε τη φιλοσοφία ,τη νοοτροπία και το ήθος που μας διέπει σαν ομάδα.

Δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα με τη συμπεριφορά μας εντός και εκτός έδρας και δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε διαιτητές ,παράγοντες και αθλητές άλλων ομάδων. Καθώς επίσης δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί ποτέ για τη διαιτησία. 

Όμως κύριοι την ανοχή μας και την όλη καλή διάθεση που έχουμε στο να βοηθήσουμε να πάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ένα σκαλί πιο πάνω ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ   ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ , γιαυτό από εδώ και στο εξής ίσως θα πρέπει δυστυχώς και εμείς να ‘‘αλλάξουμε’’.

« Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ , ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ». 

Αυτό το μικρό σχετικά χρονικό διάστημα επαναλειτουργίας μας έχουμε δει πολλά. Είδαμε πολλά διαιτητικά λάθη, αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ γιατί και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και τα λάθη ανθρώπινα. ΑΛΛΑ :

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να αρχίζει αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος της ομάδας μας ως φιλοξενούμενοι με ομόχρωμες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ( μάλλον ξεχώριζε τους αθλητές από το χρώμα ματιών ).

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να αρχίζει αγώνα μπαράζ ανόδου από τη Γ’ κατηγορία στη Β’ της ανδρικής ομάδας μας με το το ένα τέρμα των γηπεδούχων να είναι έτοιμο να πέσει και να το κρατάνε τσιμεντοπλιθες πάνω στη τελική γραμμή (μάλλον ήταν υπό κατασκευή ).

 

  • Έχουμε δει διαιτητή που οπότε σφυρίζει την ομάδα μας ,μας δείχνει το λιγότερο 10 κίτρινες (μάλλον είμαστε υπερβολικά αντιαθλητικοί).

 

  • Έχουμε δει διαιτητή , με έκπληξη ,να χειρονομεί χυδαία προς τους φιλάθλους της ομάδας μας ,ενώ στη κερκίδα υπήρχαν μικρά παιδιά και γυναίκες ( μάλλον είχε κάποια δερματική πάθηση με έντονη φαγούρα).

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να μην δέχεται τη 10λεπτη καθυστερημένη προσκόμιση εγγράφου «κατάσταση υγειάς» και να μην αρχίζει τον αγώνα, με συνεπεία τις κυρώσεις βάσει ΚΑΠ για την ομάδα μας( μάλλον θα έπαιρνε κακό βαθμό από τον παρατηρητή για μη τήρηση των κανονισμών ) .

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να λέει σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πως ‘‘όσο με βρίζουν οι φίλαθλοι σας τόσο θα σας παίζω κόντρα’’ (μάλλον με τον συγκεκριμένο πρέπει πάντα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών).

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να τελειώνει αγώνας μπαράζ ανόδου της ομάδας από Γ’ κατηγορία στη Β’, να ασκούν σωματική βία σε 15 χρόνο ποδοσφαιριστή μας αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και να μη γραφεί τίποτα .( μάλλον έσβησαν απότομα οι προβολείς του γηπέδου) .

 

  • Έχουμε δει διαιτητή να κοιτάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κυνηγά δικό μας φίλαθλο για να του επιτεθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και να τον περιμένει να επιστρέψει στο τέρμα του (μάλλον νόμιζε πως έκανε ζέσταμα ).

 

  • Έχουμε δει διαιτητές να αδικούν και τους αντιπάλους μας ( μάλλον τους είχαμε δωροδοκήσει ).

 

  • Έχουμε δει διαιτητές να στερούν από την ομάδα μας τη διεκδίκηση των θέσεων στα μπαράζ για άνοδο στην Α κατηγορία ( μάλλον δε έφταιγαν αυτοί…).

 

  • Έχουμε δει να στερούν από το παιδικό μας τμήμα τη συμμετοχή του στο περσινό τελικό με ένα ανύπαρκτο πεναλτι εις βάρος μας και ένα πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ δεν υπήρχε καν επόπτης γραμμής .

 

  • Έχουμε δει διαιτητές φέτος να μην ξερόυν ακόμα τους νέους κανονισμούς( μάλλον είναι νωρίς ακόμα )

 

  • Έχουμε δει πολλά , πάρα πολλά, αλλά θα γίνουμε γραφικοί και κουραστικοί αν τα γράψουμε όλα .

Το κερασάκι στη τούρτα …..

 

Σε ρωτάει ο διαιτητής τη ώρα που εξοφλείς τα έξοδα διαιτησίας του

  • πρόεδρε , πως είστε φέτος συνεχίζεται τη καλή δουλειά με ωραίο ποδόσφαιρο και με νεαρούς ποδοσφαιριστές ???

Απαντάς

  • φυσικά δεν αλλάζει κάτι

Ξαναρωτά

  • πάτε για κάτι ???

Απαντάς

  • ΝΑΙ ΠΑΜΕ …. ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ……(αλλά με εσάς είναι δύσκολο το έργο μας)

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΔΡΟΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Έχει διαβαστεί 1717 φορές