Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Παναχαϊκή: Εισιτήρια για τον αγώνα με το Λουτράκι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Παναχαϊκή: Εισιτήρια για τον αγώνα με το Λουτράκι

από Lepanto RTV

Δείτε τις τιμές

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται η πολιτική που θα ισχύσει για τα εισιτήρια στο γήπεδο της Αγυιάς καθώς και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Λουτράκι.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ

 

Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ τόσο για τη Θύρα 2 όσο και για τη Θύρα 3.

 

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια Θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 5 ΕΥΡΩ

 

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται σε φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ. Τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο είναι απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

 

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

Πλέον ισχύουν οι αριθμημένες θέσεις για τις κατηγορίες ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VVIP, VIP, CHAMPION, FAMILY2 και FAMILY3.

 

Υπενθυμίζουμε στους κατόχους των εισιτηρίων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ FAN και PANACHA ότι οι θέσεις τους δεν είναι αριθμημένες.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Με δεδομένο το γεγονός ότι την Κυριακή γιορτάζουμε την επιστροφή στο σπίτι μας με απόφαση της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλες οι γυναίκες όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο της Αγυιάς.

 

Επίσης όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και εφαρμόσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς  όλα τα παιδιά έως 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο αρκεί να συνοδεύονται από έναν ενήλικο.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 3/11 το απόγευμα, η προπώληση των εισιτήριων για τον αγώνα της Παναχαϊκής με το Λουτράκι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ώρα 15.00 μ.μ.  στο Στάδιο της Αγυιάς.

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα εξής σημεία:

-         Γραφεία Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15 (3ος όροφος) καθημερινές 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. & 17.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. & Σάββατο 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

 

-         Κατάστημα  «ΚΕΛΛΑΡΙ» (Μαιζώνος & Φιλοποίμενος) καθημερινά από 9.00 π.μ – 21.00 μ.μ. και Σάββατο από 9.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

 

-         Κατάστημα «ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ» Αγίου Νικολάου 54 και Κανακάρη Πέμπτη απόγευμα 17.30 μ.μ. – 21.00 μ.μ. Παρασκευή & Σάββατο 8.30 π.μ. – 14.30 μ.μ. και απόγευμα Παρασκευής 17.30 μ.μ.  –  21.00 μ.μ.

Έχει διαβαστεί 1560 φορές