Αρχική Ειδήσεις Τοπικά "Πυρ ομαδόν" κατά της Δημοτικής Αρχής γα την ακύρωση της συναυλίας για τον Μ. Θεοδωράκη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

"Πυρ ομαδόν" κατά της Δημοτικής Αρχής γα την ακύρωση της συναυλίας για τον Μ. Θεοδωράκη

από Αλέξανδρος Κογκόλης
"Πυρ ομαδόν" κατά της Δημοτικής Αρχής γα την ακύρωση της συναυλίας για τον Μ. Θεοδωράκη

"Βολές" κατά Δημοτικών παραγόντων

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου του Αντιρρίου συνεδρίασε στις 30/7/2017 με θέμα την ακύρωση από το Δήμο της προγραμματισμένης συναυλίας της Γέφυρα Α.Ε στο κάστρο Αντιρρίου.

Το Δ.Σ, αφού ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας μας για την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας, την αντιπαράθεση Συλλόγων και φορέων με το Δήμο, αλλά και την ακυρωθείσα συναυλία στο κάστρο, επικυρώνει και στηρίζει την παραπάνω απόφαση.

Πέραν τούτου ως τοπικός Εμπορικός Σύλλογος θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος Σύλλογος με 110 μέλη που επιχειρούν στον πρώην Δήμο Αντιρρίου, και νόμιμη εκπροσώπηση με δύο μέλη μας στην Ομοσπονδία.

Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το καταστατικό μας δεν αναφέρει ότι ανήκουμε σε καμία Δημοτική παράταξη ούτε και ότι ελεγχόμαστε από κανένα άλλο φορέα η επιχείρηση. Είμαστε ελεύθεροι και νοήμονες να κουβεντιάσουμε και να συνεργαστούμε με όποιον εμείς αποφασίσουμε χωρίς δεσμεύσεις και υποδείξεις κανενός.

Σαν επαγγελματίες όμως έχουμε να παρατηρήσουμε ότι τα τελευταία 20 χρόνια καμία Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα δεν συνεργάστηκε με το Σύλλογο μας και τις απόψεις του για την ανάπτυξη του Αντιρρίου.

Για παράδειγμα δεν ενδιαφέρθηκαν για την ίδρυση ενός σταθμού ΚΤΕΛ, για την διατήρηση της έκθεσης της Γέφυρας στο Αντίρριο, για την αύξηση της επισκεψιμότητας, για την διατήρηση του κόμβου της Ρίζας και πολλά άλλα.

Ας αντιληφθούν όλοι τον αγώνα των επαγγελματιών του Αντιρρίου και ας μας αφήσουν ήσυχους να αποφασίσουμε μόνοι μας για τις τύχες μας και μην αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια , περί νομιμότητας της συναυλίας, είχε ως συνέπεια την ακύρωση της, την δυσφήμιση του Δήμου Ναυπακτίας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την απαγόρευση μιας οικονομικής ανάσας των επαγγελματιών που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη σημερινή οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα, τους πληροφορούμε ότι σε μελλοντική επανάληψη τέτοιων φαινομένων επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος μας.

Ας σταματήσουν όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις και όλοι μαζί Δήμος, φορείς και κοινωνία να καθίσουμε να αποφασίσουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αυτά που μας ανήκουν γιατί είμαστε το μεγαλύτερο διαμέρισμα του Δήμου με τα μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας της λειτουργίας της Γέφυρας (άποψη που συμμερίστηκε στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή και ο Πρόεδρος της Γέφυρα Α.Ε).

Τέλος ζητάμε άμεση σύγκλιση του Τοπικού Συμβούλιου Αντιρρίου καθώς επίσης την Τετάρτη 2/8/2017 και ώρα 20.00 στο καφέ Κονδύλης στο Αντίρριο καλούμε σε σύσκεψη όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του πρώην Δήμου Αντιρρίου προκειμένου να συζητήσουμε το πρόβλημα που ανέκυψε και πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι η άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με το παραπάνω θέμα.

 

Έχει διαβαστεί 1731 φορές