Αρχική Ειδήσεις Τοπικά "Ρέει" το αίμα στη Πατρών-Πύργου - Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα, στα Βραχνέικα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

"Ρέει" το αίμα στη Πατρών-Πύργου - Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα, στα Βραχνέικα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
"Ρέει" το αίμα στη Πατρών-Πύργου - Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα, στα Βραχνέικα

Ο αναβάτης εντοπίστηκε σε χαράδρα

Στη στροφή των Βραχνεϊκων, στο 12ο χιλιόμετρο της Πατρών Πύργου στο ρεύμα προς Πύργο, έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή ο 47χρονος Ανδρέας Παπαϊωάννου από την Κάτω Αχαϊα. Όλα συνέβησαν μετά τα μεσάνυχτα, όταν η μηχανή που οδηγούσε έφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εκσφενδονίστηκε σε χαράδρα.

Για περισσότερο από μια ώρα άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί έψαχναν τον άτυχο αναβάτη στη χαράδρα όπου και τελικά εντοπίστηκε νεκρός, περίπου 200 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η ανακοινωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.
Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Έχει διαβαστεί 1375 φορές