Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αιματηρό επεισόδιο στα Καμίνια Αχαΐας– Νεκρός ο 44χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι- Στο... λεωφορείο συνελήφθη ο δράστης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αιματηρό επεισόδιο στα Καμίνια Αχαΐας– Νεκρός ο 44χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι- Στο... λεωφορείο συνελήφθη ο δράστης

από Lepanto RTV

Συγκλονιστικό περιστατικό

21:30 Κατέληξε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης ο 45χρονός υπήκοος Βουλγαρίας τον οποίο νωρίτερα το απόγευμα είχε πυροβολήσει στο κεφάλι ένας 77χρονος. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Πατρών σε σοβαρή κατάσταση, εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι όμως που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι δύο άνδρες ήταν γνώριμοι από παλιά και ο φερόμενος ως δράστης πήγε να βρει το θύμα, προφανώς για διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Οι ίδιοι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 77χρονος Έλληνας λογομάχησε με τον 45χρονο και πάνω στην ένταση της στιγμής έβγαλε το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο κεφάλι.

Στην συνέχεια πέταξε το όπλο, ανέβηκε στο αστικό λεωφορείο της γραμμής, εντοπίστηκε όμως λίγο αργότερα από άνδρες της άμεσης δράσης, οι οποίοι σταμάτησαν το όχημα και τον συνέλαβαν.

 

20:15 Μέσα στο λεωφορείο με το οποίο απομακρυνόταν από τον τόπο του αιματηρού περιστατικού συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο φερόμενος ως δράστης. Μεταφέρθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Πατρών όπου διενεργείται η προανάκριση, ενώ λίγο αργότερα Αστυνομικοί τον πήγαν πίσω στον τόπο του εγκλήματος.

Όσον αφορά στο θύμα, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

 

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης στα Καμίνια Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών, πυροβόλησε με καραμπίνα έναν Βούλγαρο στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του, έφυγε από το σημείο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν πριν από λίγο στην προσαγωγή ενός υπόπτου, που φέρεται να είναι ο δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο άνδρες φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές.

Νωρίτερα

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέχθηκε πυροβολισμό κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έγινε στα Καμίνια Αχαΐας, περίπου στις 6.30 το απόγευμα. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αφού ο γιατρός έδωσε στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Περισσότερα σε λίγη ώρα.

Έχει διαβαστεί 1502 φορές