Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών σμηνιτών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο, στα Παλιάμπελα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών σμηνιτών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο, στα Παλιάμπελα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών σμηνιτών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο, στα Παλιάμπελα

Θρήνος για τα δύο παιδιά

Σήμερα θα τελεστούν οι κηδείες των δύο νεαρών σμηνιτών που σκοτώθηκαν χθες σε τροχαίο. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στους δύο αδικοχαμένους νεαρούς. Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Ζαχαράκη θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 10.30. Η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα θα τελεστεί από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου στις 12.00.

Ο θάνατος των δύο νεαρών έχει βυθίσει στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες, ενώ συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί στο δρόμο «σκοτώστρα» Βόνιτσας-Αμφιλοχίας στο ύψος του χωριού Παλιάμπελα. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με φορτηγό με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής για δυο νέα παιδιά. Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, η σελίδα του 19χρονου στο facebook γέμισε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του. Με φράσεις όπως: «Και πως να δώσεις κουράγιο στην οικογένεια που σε έχασε?? Πως αυτη η μανα να καταλάβει οτι έγινες άγγελος στον ουρανό?? Πρόσεχε τους όλους απο κει ψιλά που πηγές…. Καλο παράδεισο να χεις αγοράκι μου», «Καλο παραδεισο αδερφε μου.. Να χαμογελας εκει ψηλα.. Σε αγαπαμε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε», «Καλο παραδεισο αδερφε μου … εισουν αλανι απο τα λιγα δεν θα σε ξεχασω ποτε θα μας λειψεις» δεκάδες φίλοι αποχαιρετούν τον 19χρονο Λεωνίδα. Φίλοι του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή, άρχισαν να τον αποχαιρετούν στην σελίδα του στο Facebook

Για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πολεμική Αεροπορία:

«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Έχει διαβαστεί 1717 φορές