Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΝΔ Αχαϊας: «Δεν εμπιστευόμαστε το Ν. Νικολόπουλο ούτε για διαχειριστή πολυκατοικίας»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΔ Αχαϊας: «Δεν εμπιστευόμαστε το Ν. Νικολόπουλο ούτε για διαχειριστή πολυκατοικίας»

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Σκληρή ανακοίνωση με... φόντο τον Δήμο Πατρέων

Με σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας, στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί καθόδου του ανεξάρτητου βουλευτή του νομού, Ν. Νικολόπουλου, για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου της Πάτρας. Θυμίζουμε πως, συνδικαλιστές, αλλά και παράγοντες της πόλης παρενέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, κάτι που δεν απέκλειε και ο ίδιος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που γίνεται με βάση ενορχηστρωμένο σχέδιο, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Νίκος Νικολόπουλος ως εκπρόσωπος της φιλελεύθερης παράταξης στην αυτοδιοίκηση. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν επιστρατευθεί - προφανώς από τον ίδιο - δήθεν αυθόρμητες ανακοινώσεις στήριξής του, από δήθεν νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέκτησε αυτοδυναμία και ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με συγκυβέρνηση τριών κομμάτων. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,(Νικολόπουλος).
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος, που θα εμπιστευόταν, όχι μόνο η ηγεσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και ο απλός νεοδημοκράτης, για να τους εκπροσωπήσει, όχι μόνο για το Δήμο της Πάτρας, αλλά ακόμα και ως διαχειριστής πολυκατοικίας". 

Έχει διαβαστεί 1389 φορές