Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αποκλειστικό: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ο Κ. Σπαρτινός
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αποκλειστικό: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ο Κ. Σπαρτινός

από Αλέξανδρος Κογκόλης

ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τον Δημαρχιακό θώκο της Πάτρας, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, «ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», Κώστας Σπαρτινός.

Ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως από καιρό είχε δημοσιεύσει το Lepanto, δεν θα θέσει εαυτόν στην κρίση του Πατραϊκού λαού, στις δημοτικές εκλογές του 2019, αφού ως όλα δείχνουν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής. Οι δύο ιδιότητες προφανώς και δεν μπορούν να συμβαδίσουν, ανεξαρτήτως του ότι ο κ. Σπαρτινός είχε ομολογουμένως δυναμική παρουσία στα δημοτικά τεκταινόμενα, με παρεμβάσεις σε μείζονα ζητήματα.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ήρθε από τον ίδιο τον Κώστα Σπαρτινό, το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης.

Ο διάδοχος του βουλευτή Αχαϊας, στο «τιμόνι» της παράταξης, θα προκύψει ύστερα από συλλογικές διαδικασίες του τοπικού δημοτικού και κομματικού δυναμικού, με τη σύμφωνη γνώμη και της ηγεσίας του κόμματος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η παράταξη αναμένεται να διευρυνθεί, τόσο με στελέχη νεότερης γενιάς, όσο και με ανθρώπους του ευρύτερου προοδευτικού-κεντροαριστερού χώρου της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Έχει διαβαστεί 1520 φορές