Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ασημακόπουλος και Τσιλιγιάννης εκλέγονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ασημακόπουλος και Τσιλιγιάννης εκλέγονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο

από Lepanto RTV

Οι Ναυπάκτιοι που εκλέχθηκαν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Οι Ναυπάκτιοι Σωτήρης Τσιλιγιάννης και Δημήτρης Ασημακόπουλος εκλέχθηκαν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος εκλέχθηκε στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με την παράταξη Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο) (28,5%), ενώ ο Σωτήρης Τσιλιγιάννης εκλεγεται με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (1,695%).
Πιο αναλυτικά Πρωτιά στην Αττική σημειώθηκε στις εκλογές του ΟΕΕ την προηγούμενη Κυριακή 11/12/2016 για την παράταξη Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο).
Αναλυτικά, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιμελητήρια στη χώρα μας, στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο), αναδείχθηκε πρώτη στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής, αυξάνοντας τη δύναμη της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2013 από 1.995 ψήφους , σε 2.558 ψήφους, ήτοι αύξηση κατά 563ψήφους και αντίστοιχα η ΔΗΚΙΟ από 2.183 ψήφους σε 2.322 ψήφους, δηλ. η Π.Δ.Σ.Ο. υπερίσχυσε στην Αττική της ΔΗΚΙΟ κατά 236 ψήφους.
Σε πανελλαδικό επίπεδο, αν και αύξησε τη δύναμη της η Π.Δ.Σ.Ο., σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2013 κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες τα ποσοστά της και πιο συγκεκριμένα από 3.961 ψήφους (23,6%) σε 5.197 ψήφους (28,5%), αντίστοιχα και η ΔΗΚΙΟ αύξησε κατά τέσσερες ποσοστιαίες μονάδες τα ποσοστά της και πιο συγκεκριμένα από 5.357 ψήφους (31,9%) σε 6.534 ψήφους (35,85), με αποτέλεσμα στο σύνολο της χώρας να υπερισχύσει η ΔΗΚΙΟ.

Έχει διαβαστεί 1475 φορές