Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Δεκτές οι παραιτήσεις των δύο μελών του Δ.Σ των ΧΥΤΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Δεκτές οι παραιτήσεις των δύο μελών του Δ.Σ των ΧΥΤΑ

από Lepanto RTV

Αναμένεται η απόφαση του προέδρου

Με ψηφοφορία, επί της αποδοχής των παραιτήσεων, των δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των ΧΥΤΑ κ. Ανδρέα Κοτσανά και Ντίνου Τσουκαλά, έληξε τελικά η χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.

Υπενθυμίζουμε ότι, κατόπιν αιτήματος των κατοίκων της Βλαχομάνδρας για παραίτηση του προέδρου των ΧΥΤΑ κ. Χρήστου Σαλαμούρα, τέθηκαν ζητήματα αξιοπιστίας αλλά και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ κατοίκων και συνδέσμου, με αποτέλεσμα τα μέλη του Δ.Σ κύριοι Κοτσανάς και Τσουκαλάς να υποβάλουν διαδοχικά τις παραιτήσεις τους.
Των παραιτήσεων τους, ακολούθησε και συζήτηση για υποβολή πρότασης μομφής κατά του κ. Σαλαμούρα, εκ μέρους του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας κ. Παπαθανάση, η οποία τελικά δεν κατατέθηκε.
Συζητήθηκε όμως και πλειοψήφισε, μετά την διενέργεια σχετικής ψηφοφορίας, η αποδοχή των παραιτήσεων των δύο μελών, από το δημοτικό συμβούλιο στην αποψινή του συνεδρίαση και σύνθεση.
Να σημειώσουμε επιπλέον, ότι στην συνεδρίαση δεν παρέστη ο κ. Σαλαμούρας λόγω ασθενείας του, την οποία μάλιστα ο κ. Μπουλές αποκάλεσε «προσχεδιασμένη», καθότι είχε οριστεί αρκετά νωρίτερα διαφορετικός εισηγητής, προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα.

 

Δείτε ξανά το βίντεο από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο:

Έχει διαβαστεί 1578 φορές