Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δεν έχει ιερό και όσιο μερίδα πατρινών - Παρκάρουν ακόμη και στο Νότιο Πάρκο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δεν έχει ιερό και όσιο μερίδα πατρινών - Παρκάρουν ακόμη και στο Νότιο Πάρκο!

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Δεν έχει ιερό και όσιο μερίδα πατρινών - Παρκάρουν ακόμη και στο Νότιο Πάρκο!

Δίπλα από Δημοτικό χώρο Στάθμευσης

Δεν έχουν το… θεό τους οι πατρινοί οδηγοί! Αφού παρκάρουν όπου βρουν στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά και στο Μώλο της Αγίου Νικολάου, τώρα βρήκαν νέες θέσεις για να αφήνουν τα οχήματά τους.

Μιλάμε για το νότιο πάρκο της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων, έναν χώρο που «ξαναζωντάνεψε» το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά και τις επεμβάσεις του Δήμου και του ΟΛΠΑ και το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες πολίτες καθημερινά.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Αυτοκίνητα μέσα στο νότιο πάρκο. Η κατάσταση βρίσκεται σε έξαρση ιδίως τις πρωινές ώρες, ενώ το οξύμωρο της του φαινομένου είναι ότι δίπλα ακριβώς υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης.

Από το Δήμο Πατρέων τονίζεται πως έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις προς τους οδηγούς, ακόμη και με σημείωμα στο ιχ τους, ενώ πλέον θα κληθεί να αναλάβει δράση και το λιμενικό με την επίδοση κλήσεων.

Οι οδηγοί έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν παρανόμως στο πάρκο από είσοδο που υπάρχει μόνο για τα μηχανήματα του Δήμου, τα οποία πραγματοποιούν εργασίες στο χώρο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν κολονάκια, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος στους παρανομούντες οδηγούς!

Έχει διαβαστεί 6890 φορές