Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δίκτυο με προϊόντα «μαϊμού» στην Πάτρα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δίκτυο με προϊόντα «μαϊμού» στην Πάτρα!

από Lepanto RTV

Δείτε πως λειτουργεί

Η Πάτρα αποτελεί ένα από τα αστικά κέντρα της χώρας, όπου ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης προϊόντων παραεμπορίου, έχει στήσει ισχυρότατο δίκτυο, με αποτέλεσμα σε εβδομαδιαία βάση, η τοπική αγορά αλλά και το κράτος να χάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το κύκλωμα κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανά συχνά χρονικά διαστήματα κατορθώνει και μεταφέρει στην Πάτρα προϊόντα τα οποία στη συνέχεια διοχετεύει σε κινητές «καβάτζες» ή σε  αποθήκες, οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία.

Στη συνέχεια μέσω αλλοδαπών οι οποίοι σε κεντρικά σημεία της πόλης στήνουν υπαίθρια καταστήματα, κατορθώνει και προωθεί στην αγορά προϊόντα, τα οποία κατά κύριο λόγο είναι τσάντες, υποδήματα, πορτοφόλια  και άλλα ανδρικά και γυναικεία αξεσουάρ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το κύκλωμα καθώς για την προμήθεια του κατάλληλου μεγέθους προϊόντος, το οποίο  επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής – νούμερο ,χρώμα σταθμεύει – σε μικρή απόσταση από την υπαίθρια αγορά υπάρχει πάντα σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο υπάρχει σε στοκ όλη η γκαμα των προϊόντων .

Σε άλλες περιπτώσεις, σε σημεία όπου λειτουργούν λαϊκές αγορές, το κύκλωμα έχει φροντίσει και έχει ενοικίασει αποθήκες, οι οποίες βρίσκονται σε μικρή επίσης απόσταση από το σημείο στο οποίο γίνεται πώληση του παράνομου εμπορεύματος.

Όταν ο υποψήφιος πελάτης επιλέξει νούμερο, χρώμα από το προϊόν της αρεσκείας του, τότε κάποιος από τους συνεργάτες του κυκλώματος πηγαίνει στην αποθήκη και μέσα σε πολύ λίγα λεπτά το φέρνει στον αγοραστή αυτό που έχει επιλέξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τεσσάρων πλανόδιων πωλητών σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, αποτέλεσε την αφορμή για ν’ αρχίσει το ξήλωμα του κυκλώματος ενώ είναι θέμα χρόνου και ο εντοπισμός των προσώπων που σε κεντρικό επίπεδο κινούν τα ινία.

ΠΗΓΗ: Εφ. Κόσμος

Έχει διαβαστεί 1504 φορές