Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Οι έως ώρας κατάταξη των υποψηφίων σε Δήμο Πατρέων και Περιφέρεια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Οι έως ώρας κατάταξη των υποψηφίων σε Δήμο Πατρέων και Περιφέρεια

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Με το «σταγονόμετρο» συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης

Με το «σταγονόμετρο» συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης για το Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 
Επίσημα αποτελέσματα θα έχουμε ίσως την Παρασκευή, με ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να γίνει και το Σάββατο, εκτός βέβαια απροόπτου.

Όλα μοιάζουν πιθανά με τις πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. 

Αρχικά, κατά το Υπουργείο εσωτερικών, αιτία της καθυστέρησης ήταν το ότι έπεφτε το ηλεκτρονικό σύστημα. Ύστερα, κατ’ άλλες πληροφορίες εστάλη επείγουσα οδηγία στα Πρωτοδικεία, βάσει της οποίας, σταμάτησε η καταμέτρηση των σταυρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των συνδυασμών δημοτικών και περιφερειακών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ωστόσο, η καταμέτρηση των σταυρών έχει ολοκληρωθεί.

Όπως και να χει το αποτέλεσμα είναι ένα: Οι υποψήφιοι που έδωσαν μάχη για την εκλογή τους βρίσκονται ακόμη στο…σκοτάδι εδώ και ημέρες. Προσπαθούν να μάθουν μέσω δικαστικών ή δημοσιογραφικών πηγών πληροφορίες για τη σταυροδοσία.
Στο παραπολιτικό πλαίσιο, δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν πολιτικό… δάχτυλο πίσω από την αργοπορία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, σε αρκετές περιφέρειες και δήμους της χώρας, ελέω δευτέρου γύρου, προκειμένου οι παρατάξεις να είναι συσπειρωμένες και να μην υπάρξουν παράπονα και απογοητεύσεις.

Η κατάταξη

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto, από την παράταξη του Ν. Παπαδημάτου «Πάτρα Ενωμένη», οι πρώτοι σε σταυρούς είναι:

Δημοτική Ενότητα Πατρέων:

Κωνσταντίνος Σβόλης
Βασίλης Σιαδήμας
Νίκος Θεοδωρόπουλος
Ανδρέας Νικολάου
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
Σπύρος Πολίτης

Να σημειωθεί πως δυο θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνουν οι δυο πρώτοι σε σταυρούς της παράταξης από την ενότητα του Ρίου και της Μεσσάτιδας που είναι οι Θόδωρος Ξυλιάς και Κυρηναίος Παπαδημάτος.

Από την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, στο 80% περίπου της ενσωμάτωσης οι 5 πρώτοι σε σταυρούς στη Δημοτική Ενότητα Πατρέων ήταν οι:

Κατερίνα Σολωμού
Νίκος Μοίραλης
 Δημήτρης Αθανασόπουλος
 Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος 
Χρήστος Μπακαλάρος 

Μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος στην ενότητα της Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος και ο πρώτος στη Μεσσάτιδα Γιώργος Καυκάς

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, από την παράταξη του Ν. Φαρμάκη την πρώτη επτάδα στην Αχαϊα συμπληρώνουν οι:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ
ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΪΜΗΣ
Ν. ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΩΝΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει διαβαστεί 1983 φορές