Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Έφυγαν από την εκδήλωση για τον Παπαχαραλάμπους… για να αναρτήσουν πανό
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Έφυγαν από την εκδήλωση για τον Παπαχαραλάμπους… για να αναρτήσουν πανό

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: Έφυγαν από την εκδήλωση για τον Παπαχαραλάμπους… για να αναρτήσουν πανό

Στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν στους διοργανωτές της τιμητικής βραδιάς για τον μεγάλο ευεργέτη της Ναυπάκτου, την προηγούμενη Παρασκευή, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Η εκδήλωση που γινόταν μετά από πολλά χρόνια, αφορούσε τον Δημήτριο Παπαχαραλάμπους, δωρητή του Σταδίου, της Βιβλιοθήκης και της Παπαχαραλαμπείου αίθουσας.
Ένα περίπου τέταρτο λοιπόν μετά την έναρξη της εκδήλωσης, δημοτική αρχή και αντιπολίτευση του δήμου Ναυπακτίας, σηκώθηκαν και έφυγαν από την εκδήλωση προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Έμεινε μόνο ο Μητροπολίτης και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου για να τιμήσουν τον μεγάλο ευεργέτη!
Ο λόγος της αποχώρησης δεν ήταν άλλος από την…ανάρτηση πανό στο Αντίρριο εναντίον της Γέφυρας! Ένα θέμα που έχει προκαλέσει ήδη πολλά αρνητικά σχόλια, για το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε χωρίς ποτέ να επιστρέψουν οι τοπικοί άρχοντες της πόλης!

Πανό κατά της Γέφυρας, στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου

Όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκε πανό, στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου, το οποίο αναγράφει «ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ».
Ήταν  η επόμενη κίνηση του Δήμου Ναυπακτίας  σε ότι αφορά την κόντρα του με τη Γέφυρα,  για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.

 


 

Έχει διαβαστεί 1550 φορές