Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Nostos»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Nostos»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Nostos»

Πλήθος επαγγελματικών συναντήσεων και ημερίδες

Ολοκληρωθηκε στη Ναύπακτο η εκθεσιακή – συνεδριακή εκδήλωση για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί μία πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας. Εκθέτες και hosted buyers που εκπροσωπούν μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας έδωσαν παρών στον ειδικό εκθεσιακό χώρο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Ναυπάκτου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, βουλευτές της περιοχής όπως και εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του ΕΟΤ αλλά και τοπικών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη σημασία των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για πολλές περιφέρειες της Ελλάδας αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρουν όσον αφορά την προσπάθεια που γίνεται για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.

Σε σχέση με το 2016, ο αριθμός των εκθετών έχει αυξηθεί σημαντικά, αφού από τους 90 εκθέτες πέρυσι φέτος έφθασαν τους 150 και σε αυτούς περιλαμβάνονται περιφέρειες, δήμοι, επιμελητήρια, αναπτυξιακές επιχειρήσεις, αλλά και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα του τουρισμού και ειδικότερα του εναλλακτικού τουρισμού.

 

 

Έχει διαβαστεί 1408 φορές