Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Βρήκαν την 35χρονη που σκότωσε τον περιπτερά στην Εγλυκάδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Βρήκαν την 35χρονη που σκότωσε τον περιπτερά στην Εγλυκάδα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Βρήκαν την 35χρονη που σκότωσε τον περιπτερά στην Εγλυκάδα

Τον είχε πετάξει σε χωράφι

Στις φυλακές οδηγήθηκε η 35χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται πως συμμετείχε στη δολοφονία του  53χρονου περιπτερούχου Δημήτρη Κονδύλη το Νοέμβριο του 2010 στην οδό Εγλυκλάδος στην Πάτρα. Η κατηγορούμενη συνελήφθη στη Βουλγαρία την Τρίτη 7 Μαρτίου, μετά από ένταλμα που είχαν εκδώσει σε βάρος της οι ελληνικές Αρχές.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα που είχε ενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, είχε προκύψει ότι η 35χρονη, ενεργώντας από κοινού με 45χρονο ομοεθνή της και έναν ακόμη άγνωστο δράστη, με την άσκηση σωματικής βίας είχαν ακινητοποιήσει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας όπου διέμενε, ημεδαπό ηλικίας 53 ετών τότε (2010) και αφού τον μετέφεραν σε κοντινό αγρόκτημα, με οικοδομικά και γεωργικά εργαλεία, που βρήκαν σε αποθήκη του αγροκτήματος, του είχαν προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Η συλληφθείσα εκδόθηκε στην Ελλάδα και μετά την απολογία της ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών, κρίθηκε προφυλακιστέα σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας μας.

 

Έχει διαβαστεί 1917 φορές