Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Βρέθηκε η 12χρονη που αγνοείτο από την Πέμπτη - Βρέθηκε στο κέντρο από αστυνομικούς
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Βρέθηκε η 12χρονη που αγνοείτο από την Πέμπτη - Βρέθηκε στο κέντρο από αστυνομικούς

από Lepanto RTV
Πάτρα: Βρέθηκε η 12χρονη που αγνοείτο από την Πέμπτη - Βρέθηκε στο κέντρο από αστυνομικούς

Είναι καλά στην υγεία της

Νεότερη ενημέρωση 6:30 μ.μ. Βρέθηκαν πριν από λίγο τα ίχνη της 12χρονης που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο κέντρο της Πάτρας και βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και η αγωνία για την τύχη της έλαβε τέλος.

Μια ανήλικη ηλικίας 12 ετών, αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης. Η οικογένεια της έχει δηλώσει στην ΕΛ.ΑΣ την εξαφάνισή της, ενώ έχει ενημερωθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού» , το οποίο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: « Στις 08/06/2017 και ώρα 20:00 εξαφανίστηκε από την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, η Κυριάκοβα Μίνκα, 12 ετών.

Η Μίνκα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 m και ζυγίζει 45 κιλά. Φορούσε λευκή-κόκκινη μπλούζα, λευκό-κόκκινο παντελόνι φόρμας και κόκκινες σαγιονάρες.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τις αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση και την εξέλιξή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»

Πηγή: gnomip.gr

Έχει διαβαστεί 1400 φορές