Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα-Καραμανδάνειο Νοσοκομείο: Ο εφημερεύων ιατρός τους παράτησε και πήγε να… κοιμηθεί!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα-Καραμανδάνειο Νοσοκομείο: Ο εφημερεύων ιατρός τους παράτησε και πήγε να… κοιμηθεί!

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα-Καραμανδάνειο Νοσοκομείο: Ο εφημερεύων ιατρός τους παράτησε και πήγε να… κοιμηθεί!

Ανήλικη πήγε σπίτι της, παρά τους δυνατούς πόνους και με 40 πυρετό!

Συνέχεια στις απίστευτες καταστάσεις που «καταβαραθρώνουν» την εικόνα και τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες, στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας και τη χώρας, δίνεται για ακόμη μια φορά, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακόμη μια καταγγελία συμπολίτισσας, έρχεται να προστεθεί στα πρόσφατα ρεπορτάζ του Lepanto για το εν λόγω νοσοκομείο της Πάτρας, τα οποία είχαν προκαλέσει αίσθηση πανελλαδικώς και οργή, σχετικά με τη συμπεριφορά και τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίας γιατρών και λοιπού προσωπικού προς τα παιδιά πολιτών.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, η ανήλικη κόρη της υπέφερε από δυνατούς πόνους στο αυτί , γεγονός που την ανησύχησε ιδιαιτέρως. Έτσι, έσπευσε στο Καραμανδάνειο, το οποίο και εφημέρευε… με τα ελληνικά όμως πρότυπα. Και αυτό γιατί ο εφημερεύων ωριλά είχε εγκαταλείψει το πόστο του, φεύγοντας για το σπίτι του, αφήνοντας μήνυμα πως θα επιστρέψει μόνο για σοβαρό περιστατικό.

Έτσι, οι υπόλοιποι γιατροί, παρέπεμψαν τη γυναίκα και την κόρη της σε παθολόγο, προκειμένου να την εξετάσει. Η εξέταση έδειξε υγρό στο αυτί, όμως για τα περεταίρω και ο εν λόγω γιατρός τους είπε να περάσουν ξανά την Τρίτη το πρωί!

Το κορίτσι συνέχιζε να έχει δυνατούς πόνους, ενώ μετά από λίγη ώρα ανέβασε πυρετό, ο οποίος άγγιξε το 40!

Ως εκ τούτου και μετά το διωγμό τους -στην ουσία- από το Δημόσιο Νοσοκομείο Παίδων, το οποίο εφημέρευε, οι γονείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν σε ιδιώτη γιατρό, παρότι δεν το ευνοούσε η οικονομική τους κατάσταση!

Το γεγονός, εκτός από τα ερωτήματα που εγείρει, προκαλεί σαφώς θυμό και αποτροπιασμό για μερίδα ιατρών, οι οποίοι προφανώς δεν τιμούν τον όρκο τους, ενώ το νέο σκηνικό εκθέτει την όλη ευπρεπή και αποδεδειγμένη προσφορά του εν λόγω νοσηλευτικού ιδρύματος και του προσωπικού του, χρόνια τώρα, στην Πατραϊκή κοινωνία και στην Περιφέρεια.

 

 

Έχει διαβαστεί 2817 φορές