Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους

Τους λήστεψαν κουκουλοφόροι

Δραματικές ώρες πέρασε λίγο πριν τις 6 το πρωί, σήμερα Δευτέρα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων το οποίο κατοικεί στην περιοχή του δασυλλίου, στο ύψος των κεραιών .

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες – πιθανότατα αλλοδαποί – ακινητοποίησαν το ζευγάρι υπό την απειλή μαχαιριού και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα και στο κέντρο ελέγχου της ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό και σύλληψη των δύο δραστών

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα. Από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

 

Έχει διαβαστεί 1440 φορές