Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Νίκο Καραπάνο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Νίκο Καραπάνο

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Νίκο Καραπάνο

Το όχημα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ο οδηγός του ήταν μεθυσμένος

Το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου του 2015, το νήμα της ζωής του νεαρού πατρινού κόπηκε πρόωρα στη παραλιακή στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς, τον αδελφό και όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο 40χρονος οδηγός του οχήματας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, αποδείχθηκε πως ήταν μεθυσμένος και λίγα λεπτά πριν την μοιραία σύγκρουση, είχε αποχωρήσει από νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς δήλωσε τραυματίας, νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια» και λίγες ημέρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Τις τραγικές ώρες μετά το δυστύχημα αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά την απώλεια του 22χρονου Νίκου, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια η χαροκαμένη μάνα Κατερίνα Καραντώνη – Καραπάνου, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η κ. Κατερίνα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, θα βιώσουν και πάλι τα γεγονότα της 14ης Νοεμβρίου, καθώς ξεκινά η δίκη για τον 40χρονο υπαίτιο οδηγό.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος, μετά από περίπου ένα χρόνο από την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον νεαρό φοιτητή της Ιατρικής, συνελήφθη και πάλι να οδηγεί μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα!

 

Έχει διαβαστεί 1667 φορές