Αρχική Ειδήσεις Τοπικά H Πάτρα μια ανάσα από το να πνιγεί στα σκουπίδια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

H Πάτρα μια ανάσα από το να πνιγεί στα σκουπίδια

από Αλέξανδρος Κογκόλης
H Πάτρα μια ανάσα από το να πνιγεί στα σκουπίδια

Όπως ο Πύργος

Η Πάτρα τρέχει – αλλά κινδυνεύει να μην φτάσει καν στο τέρμα – σε ότι αφορά την ανεύρεση λύσης στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών καθώς πλέον ακόμα και όσοι έκαναν πως δεν έβλεπαν ή υπόσχονταν καλύτερες ημέρες, αναγνωρίζουν πως η Ξερόλακκα έχει υποστεί κορεσμό και στην ουσία δεν αντέχει, όχι ούτε τόνο αλλά ούτε κιλό παραπάνω σκουπίδι.

Η αναζήτηση της λύσης που ακούει στο όνο Φλόκα αποτελεί πλέον τη μοναδική σανίδα σωτηρίας αλλά  το χάσιμο χρόνου και τα τερτίπια στο όνομα των μικροπολιτικών οδηγούν στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως το ‘πουλάκι να πέταξε».

Ουσιαστικά η τρίτη πόλη της χώρας βρίσκεται λίγο πριν ζήσει ημέρες και εποχές Πύργου, όπου τα σκουπίδια πνίγουν την πόλη ενώ την ίδια ώρα με «ασπιρίνες» επιχειρείται η παράταση ζωής του  κατ’ ευφημισμό ΧΥΤΑ της Πάτρας.

Το ζητούμενο είναι κατά πόσο  υπάρχει έστω και τώρα τρόπος, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, για τη μεταφορά των σκουπιδιών στου Φλόκα και κατά πόσο υπάρχει η πολιτική ωριμότητα της απαιτούμενης συνεννόησης μεταξύ αιρετών και όχι μόνο.

 

 

Έχει διαβαστεί 1517 φορές