Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: "Ρήμαξε" πολυκατοικία στα Προσφυγικά - Τον "τσάκωσαν" επ' αυτοφώρω
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: "Ρήμαξε" πολυκατοικία στα Προσφυγικά - Τον "τσάκωσαν" επ' αυτοφώρω

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: "Ρήμαξε" πολυκατοικία στα Προσφυγικά - Τον "τσάκωσαν" επ' αυτοφώρω

"Άνοιξε" δύο διαμερίσματα

Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω,  χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, να περιεργάζεται διαμέρισμα πολυκατοικίας δευτέρου ορόφου στην Πάτρα, ενώ λίγη ώρα πριν, στο ίδιο κτίριο, είχε διαρρήξει δυο οικίες του έκτου και του τρίτου ορόφου, αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.

Ο 39χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία, ενώ κατείχε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και μια πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης  30χρονου, στην οποία είχε επικολλήσει την φωτογραφία του.

Από την εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου και από τον έλεγχό τους, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για διάπραξη επτά κλοπών σε οικίες.

Για την διάπραξη των κλοπών, ο δράστης χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, ενεργώντας κυρίως πρωινές ώρες και αφού εξακρίβωνε την απουσία των ενοίκων, με θραύση ομφαλού της κεντρικής πόρτας διερρήγνυε τις οικίες.

Κατά την αυτόφωρη σύλληψη του 39χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του όλα τα αντικείμενα που είχε πριν λίγη ώρα αφαιρέσει, τα οποία κατέσχεσαν και απόδωσαν στους παθόντες, καθώς και μια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα πλαστά πιστοποιητικά που κατείχε κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

 

Έχει διαβαστεί 1480 φορές