Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στην Πάτρα το Σάββατο ο Στ. Θεοδωράκης - Όλο το πρόγραμμά του - Αποκλειστικές πληροφορίες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στην Πάτρα το Σάββατο ο Στ. Θεοδωράκης - Όλο το πρόγραμμά του - Αποκλειστικές πληροφορίες

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Στην Πάτρα το Σάββατο ο Στ. Θεοδωράκης - Όλο το πρόγραμμά του - Αποκλειστικές πληροφορίες

Συνάντηση με Περιφερειάρχη

Την Αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθεί το Σάββατο ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και υποψήφιος για τον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα.

Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, όπου θα μπορούν να του υποβάλλουν ερωτήσεις εκτός από τους δημοσιογράφους και οι πολίτες.

Αμέσως μετά θα «περπατήσει» με φίλους και στελέχη του κόμματος στο κέντρο της Πάτρας, ενώ θα πραγματοποιήσει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα.

Νωρίς το απόγευμα ο κ. Θεοδωράκης θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι.

Την Κυριακή θα βρίσκεται στον Πύργο.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στην κεντροαριστερά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η ημερομηνία του πρώτου γύρου, δηλαδή η 5η Νοέμβρη να μεταφερθεί κατά μία εβδομάδα, ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά και να υπάρξει όλος ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας για τις εταιρίες και το στήσιμο των καλπών.

Οι εταιρείες WIND και OTS θα αναλάβουν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν έντονες όλο το Σαββατοκύριακο και τελικά συμφωνήθηκε το οικονομικό σκέλος. Όμως, οι εκπρόσωποι των εταιρειών ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν σχετικά με την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Όπως ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ο κ. Αλιβιζάτος, με επιστολή που τους έστειλε, αυτό ενδέχεται να επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, ο κ. Αλιβιζάτος ζήτησε από τους εκπροσώπους των υποψηφίων να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξουν αποφάσεις.

 

 

Έχει διαβαστεί 1905 φορές